سلام قشنگا
دخترا من حس میکنم خیلی تو موقعیت بدی ام و ازتون میخوام شما بگید تو چه شرایط شغلی و زندگی هستید
من تو رابطه جدی ام و قصدمون ازدواجه
کارشناسی مدیریت خوندن ولی نزدیم ۷ماهه دنبال کارای مدرکمم،و گفتن بعد تموم شدن کارا سه ماه بعد مدرک میاد،دوبار تاحالا برگشت خورده پروندم بخاطر کم کاری مسئولا..تابستون هیچ کلاس و دوره ای نرفتم که اگر کار پیدا کردم تایمم خالی باشه و فورا برم و کار پیدا نکردم حالا هفته پیش کلاس icdl کامپیوتر ثبت نام کردم و این کلاس دوماه از تایممو میگیره،یه مقدار همبلدم،تصمیم داشتم بعد اینکه کار پیدا کردم جمعه ها برم کلاس زبان و متاسفانه الان که کار ندارم گفتم میتونم طی این دوماه کلاس بردارم و باشگاه رشته مورد علاقم ثبت نام کنم حداقل دوماه برم کیک بوکسینگ چون خیلی دوست دارم تا بعدش ببینم چی میشه(سرکار میرم یا نه)
میتونم از این دوماه استفاده کافی کنم بجای کل تابستونم که بیکار بودم🥲ولی از طرفی فکرمیکنم سن من الان وقت کلاس ثبت نام کردنو باشگاه نیست من قبلا باید اینکارارو میکردم و الان سرکار میرفتم…🫠
من حین تحصیل بافتکار بودم و کاشت مژه هم انجام میدادم باشگاه بدنسازی ام میرفتم که مصدوم شدم ول کردم🥲
شما جای من بودین چیکار میکردین؟ میتونم باز بیکار بشینم فقط کلاس کامپیوتر برم و همچنان دنبال کار بگردم میتونم از وقتم استفاده کنم حداقل کمتر غصه بخورم که کاش تابستون اینکارارو میکردم ولی همش نشستم دنبال کار خوبگشتم
شما تو چه وضعیتی هست زندگیتون؟! چندسالتونه