2777
2789

سلام قشنگا

دخترا من حس میکنم خیلی تو موقعیت بدی ام و ازتون میخوام شما بگید تو چه شرایط شغلی و زندگی هستید

من تو رابطه جدی ام و قصدمون ازدواجه

کارشناسی مدیریت خوندن ولی نزدیم ۷ماهه دنبال کارای مدرکمم،و گفتن بعد تموم شدن کارا سه ماه بعد مدرک میاد،دوبار تاحالا برگشت خورده پروندم بخاطر کم کاری مسئولا..تابستون هیچ کلاس و دوره ای نرفتم که اگر کار پیدا کردم تایمم خالی باشه و فورا برم و کار پیدا نکردم حالا هفته پیش کلاس icdl کامپیوتر ثبت نام کردم و این کلاس دوماه از تایممو میگیره،یه مقدار هم‌بلدم،تصمیم داشتم بعد اینکه کار پیدا کردم جمعه ها برم کلاس زبان و متاسفانه الان که کار ندارم گفتم میتونم طی این دوماه کلاس بردارم و باشگاه رشته مورد علاقم ثبت نام کنم حداقل دوماه برم کیک بوکسینگ چون خیلی دوست دارم تا بعدش ببینم چی میشه(سرکار میرم یا نه)

میتونم از این دوماه استفاده کافی کنم بجای کل تابستونم که بیکار بودم🥲ولی از طرفی فکرمیکنم سن من الان وقت کلاس ثبت نام کردنو باشگاه نیست من قبلا باید اینکارارو میکردم و الان سرکار میرفتم…🫠

من حین تحصیل بافتکار بودم و کاشت مژه هم انجام میدادم باشگاه بدنسازی ام میرفتم که مصدوم شدم ول کردم🥲

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ میتونم باز بیکار بشینم فقط کلاس کامپیوتر برم و همچنان دنبال کار بگردم میتونم از وقتم استفاده کنم حداقل کمتر غصه بخورم که کاش تابستون اینکارارو میکردم ولی همش نشستم دنبال کار خوب‌گشتم

شما تو چه وضعیتی هست زندگیتون؟! چندسالتونه

زندگی مسابقه نیست که انقدررر یه سریاتون درگیر سن و سالید🫠

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

زندگی مسابقه نیست که انقدررر یه سریاتون درگیر سن و سالید🫠

خب الان من تماما استرس دارم که چرا سرکار نمیرم البته یه انلاین شاپ کوچیک دارم ولی خب..کار دائم میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان من تماما استرس دارم که چرا سرکار نمیرم البته یه انلاین شاپ کوچیک دارم ولی خب..کار دائم میخوا ...

از ۲۳ سالگی هم بخوای شاغل بشی عالیه

حس ناکافی بودن نکن🩵

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

سلام عزیزم چیزی به اسم زمان بی نقص وجود نداره هر کاری دلت میخواد انجام بده سنی نداری دهه ی بیست سالگی دهه ی پر از سردرگمیه منم بیست و سه سالمه کار ندارم تازه دانشگاهمم تموم نکردم هر موقع که دوست داری شروع کن با جریان زندگی پیش برو و خودتو بسپار دست خدا ،خدا همه چیو حل میکنه

مرسی از دلگرمیت مهربونم🩵 ولی با شرایط الانم چیکار کنم نظر شما چیه؟

نمیتونی همه کلاسارو باهم بری شاید هم بشه ولی با فشار تایمی بالا

یک کلاس انتخاب کن در کنارش هم کار پیدا کن

این نظر منه

سلام عزیزم چیزی به اسم زمان بی نقص وجود نداره هر کاری دلت میخواد انجام بده سنی نداری دهه ی بیست سالگ ...

استرس دارم خیلی فکرمیکنم نسبت به همسن و سالام عقبم همه میرن سرکار و من بیکارم و این ناراحتم میکنه

ولی درست میگی شرایط همه یکی نیست و نباید انقدر سخت بگیزم 

مرسی از دلگرمیت مهربونم🩵 ولی با شرایط الانم چیکار کنم نظر شما چیه؟

عزیزی الان به نظرم کلاسهای کامپیوترت رو برو مدرکشو بگیر با دو ماه هیچی نمیشه اگه تونستی یه زبان خارجه م یاد بگیر هرچی که باشه در آینده به کارت میاد

نمیتونی همه کلاسارو باهم بری شاید هم بشه ولی با فشار تایمی بالایک کلاس انتخاب کن در کنارش هم کار پید ...

فکرنمیکنم یکروز درمیون کار مناسبی پیدا کنم ولی امیدوارم که بشه بازم ممنون که راهنماییم کردی عزیزدلم🩷

عزیزی الان به نظرم کلاسهای کامپیوترت رو برو مدرکشو بگیر با دو ماه هیچی نمیشه اگه تونستی یه زبان خارج ...

انگلیسی بلدم میخواستم کلاس های ایلتس بردارم میتونمم صبر کنم با تمرکز بیشتر وقتی کار پیدا کردم براش برنامه ریزی کنم

یک روز در میون که نه

کار شیفتی پیدا کن مثلا شیفت عصرش و برو

یا حتی اگر شیفتی نباشه هم شبها به باشگاه میرسی جمعه هم میتونی بری کلاس زبان

استرس دارم خیلی فکرمیکنم نسبت به همسن و سالام عقبم همه میرن سرکار و من بیکارم و این ناراحتم میکنهولی ...

منم خیلی وقتا حس میکنم عقبم و بقیه سرو سامون گرفتن انگار که برنامه ی زندگیشونو دقیق چیدن و فقط منم که سردرگمم ولی به خودم که میام میبینم من و بقبه هممون فرق میکنیم هدفام فرق میکنه پس دست از مقایسه میکشم و رو خودم تمرکز میکنم رو نکاتی که باعث قوتم میشه چیزی که باعث تغییر من و اونا میشه کارم پیدا میشه انشالله خدا هیچکیو سرافکنده نمیکنه اگه براش تلاش کنی

انگلیسی بلدم میخواستم کلاس های ایلتس بردارم میتونمم صبر کنم با تمرکز بیشتر وقتی کار پیدا کردم براش ب ...

حتما همینکارو بکن عزیزم انشالله همه چی به خوبی حل میشه فقط خودتو اذیت نکن