2777
2789
عنوان

برای خشکی پا چی پیشنهاد میدید

49 بازدید | 8 پست

سوهان و رنده پا دارم. پاهامو تو کوکتل میذارم. روغن بدن هم میزنم. ولی باز تاثیری نداره. یه مدته هم کف پاهام هم روی انگشتام خیلی خشک شده و رنگش تیره شده. قبلا اصلا اینجوری نبود نمیدونم چرا یه مدته اینطوری شده. 

بنظرتون چیکار کنم؟ کرم جی هم شنیده بودم ولی هنوز امتحان نکردم.  کیا باهاش نتیجه گرفتن؟

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

ببین من خودم کرم جی زدم ولی اگ دائم نزنی برمیگرده

کره بدن امتحان کن 

من خودم برا نفیس رو میزنم کف پام ترکش کلا رفته و چربیش بالاس( بخدا تبلیغات نیس )

یا از هر برندی خاسی تست کن 

ببین من خودم کرم جی زدم ولی اگ دائم نزنی برمیگردهکره بدن امتحان کن من خودم برا نفیس رو میزنم کف پام ...

من کف پاهام اصلا ترک نداره فقط خشک شده پوستش. چند وقته اینجوری شده

نفیس واقعا خیلی تاثیر داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من خیلی تاثیر داشت آره

دیجی کالا نداره باید از مغازه ها بپرسم

هرشب میزدی؟ تیرگی که بر اثر خشکی بوجود اومده هم میبره؟

نه شاید حساس شدی زیاد رو ی قسمت پوستت حساس بشی بدتر میشهولش کن اصلا بذار خودش ترمیم کنه خودشو

آره حساسم شدم چون اینطوری نبود. فعلا کره بدن رو میزنم ببینم چطور میشه