2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم غرورم و شکست

318 بازدید | 20 پست

من دیروز پرسینگ زدم به گوشم دو تا جز گوشواره خودم روی هم میشد سه تا فقط یه گوشم سه تا داره اون یکی دوتا داره

دیروز ماموریت بود امروز رفتیم خونه مامان بزرگم اونجا دید هرچی از دهنش درومد گفت که غلط کردی زدی دخترای خراب میزنن مجبورم کرد خودم بازش کنم اینقدر درد کشیدم که هیچوقت نمیبخشمش.!

کلی با مامانم دعوا کرد که تو نمیتونی دختر نگه داری جلوی مامان بزرگم و عموم اینا 

مامان بزرگمم میره به خواهرش میگه آبروم میره پیششون

۱۷ سالمه غرورم و شکست! از ساعت هشت شب دارم گریه میکنم دیگه دارم میمیرم اینقدر که غصه خوردم!

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره دخالت کنهولی حق اهانت ندارهدخترای خراب و این حرف ها رشته واقعا می تونست با مهربونی بگه

چرا نباید به سلیقه من احترام بذاره من دوست دارم علاقه دارم!

منو نادیده میگیره اینقدر قصه خوردم قلبم داره میترکم

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

ببخشید ولی فقط بابات مقصر نیست شماهم مقصری وقتی میدونی که دوست نداره اینجوری ابروریزی میکنه اعتمادش نسبت بهت کم میشه چرا سرخود انجام میدی اول مقدمه چینی کن راضیش کن نشد بدرک نکن باباتم کاره بدی  کرده جلو جمع غرور دختر جوونشو خورد کرده باید صبر میکرد رفتید خونه باهات صحبت میکرد

ببخشید ولی فقط بابات مقصر نیست شماهم مقصری وقتی میدونی که دوست نداره اینجوری ابروریزی میکنه اعتمادش ...

کاری به قوانین اینجا ندارم که میتونه بکشه و قصاص نشه..

ولی بااحترام حق دخالت تو این مورد رو نداره..

حق دخالت تو بدن دخترش رو نداره!

متوجه نیت شما هستم، اما بیایم که این چنین رفتار کردن والد‌ها رو عادی سازی نکنیم 

ماکارون هستم:)