2777
2789
عنوان

شماهم اینقد بد پریود میشین

152 بازدید | 16 پست

یک هفته شده بی اعصابم پف دارم صورتم یکدست جوش چرکی شده الانم که پر شدم کل بدنم گرفته طوری که باید خودمو به دیوار بگیرم بلند شم 😭😭😭اعصابم که دیگه نگم هر 5مین گریه و قهر 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدجور روانی میشم 

با شوهرم بارها تو پریودی کتک کاری کردیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چند سالته اگه نوجوونی که طبیعیه بنظرم یک آزمایش هورمونی بده نگران نباش چیزی نیس

27سالمه به دکتر بگم برام از هورمونی بنویسه

تو دوران پاکی امگاسه و ویتامین دی و ای و سی و بی بخور و روغن زرد حیوانی بگیر باهاش چندبار تخم مرغ بپ ...

جدی تاثیر داره آخه من هر پریود درمیون ابنقد‌داغون میشم