2777
2789

نه فک نکنم

هشتاد که زیاد نیس راحت میتونی کم کنی فقط سبک زندگیتو عوض کن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه فک نکنمهشتاد که زیاد نیس راحت میتونی کم کنی فقط سبک زندگیتو عوض کن

راستش دیگه از رژیم خسته شدم می‌دونی شاید باور نکنی ولی بقدر رررری استعداد چاقیمم بالاست اصلا از کنار غذا رد  میشم چاق میشم همه تو مهمونیا بیرون همه جا مشغول خوردنن فقط منم که پنج قاشق برنج میخورم منم که باحسرت به تنقلات نگا میکنم نصف شبا همیشه ضعف میکنم ولی اسلیو به چیزه که گشنم نمیشه حداقل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش دیگه از رژیم خسته شدم می‌دونی شاید باور نکنی ولی بقدر رررری استعداد چاقیمم بالاست اصلا از کنار ...

عزیزم میفهمم چی میگی 

من خودم یه دائم الرژیمم

ولی خودتو نبر زیر تیغ باور کن الکی میزنن آدمو ناقص میکنن 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم میفهمم چی میگی من خودم یه دائم الرژیممولی خودتو نبر زیر تیغ باور کن الکی میزنن آدمو ناقص میکنن

من آخه دیگه وزنم پایین نمیاد باید  انقدررر رژیم بگیرم تا به کیلو کم شه اصلا روانم بهم ریخته دیشب که مهمونی بودم اومدم خونه زدم زیر گریه که خداااا چرا جاریام دو بشقاب برنج میخورن شیرینی خوراکی ولی پنجاه کیلوان من که پنج قاشق میخورم این همه ام