2777
2789
عنوان

خاک بر سر من که 😭

189 بازدید | 13 پست

پسر همسایمون اومد یه چی تحویل بگیره یه وسیله نمیدونم چی

مامانم حجاب نداشت بهم گفت تو برو بهش بده

منم رفتم جلوی درشبیه هنگام دو ساعت بهش زده بودم

بعد بهش بسته رو دادم😭

یه لحظه قفل شده بودم 

دو دقیقه داشتم بهش نگاه میکردم اولش

روشم کراش نیستمااا

خنگمممم

خنگگگ

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

😂😂واییی خدا 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂واییی خدا

😭😭نخندید سرت میادد

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

😂😂واییی خدا

😭😭نخندید سرت میادد

😭😭نخندید سرت میادد

هر روز ده تا بیشتر سرم میاد خیالت راحت🙂‍↔️🥲😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

ای وااااای 😂چرا آخه ینی انقدر خوشگله که اینجوری محوش شدی؟🤦‍♀️😂

نهه 

کلا هل میشم وقتی انسان میبینم

یکم بیشتر معاشرت کنی اوکی میشه

خیلی درونگرام

مقتضای سنم هست چند سالته؟

۱۸

نه ربطی نداره بارها مشاوره رفتم

من کلا از بچگی همین بودم 

مهد کودک هیچ دوستی نداشتم

تودار بودم

حتی پارک هم نمی‌رفتم فقط وقتی زمین بازی بدون هیچ بچه ایی بود بازی میکردم

۱۸نه ربطی نداره بارها مشاوره رفتممن کلا از بچگی همین بودم مهد کودک هیچ دوستی نداشتمتودار بودمحتی پار ...

سعی کن بیشتر تو جمعا باشی حالا فرق نمیکنه دوست یا فامیل مهم اینه بتونی یه صحبتی بکنی و ارتباطی بگیری 

حتما هم نیاز نیست خیلی بگو بخندی بشی ولی نرمال باش

قبل مهمونیا راجب یه چیزی تحقیق کن چمیدونم مثل رشته تحصیلی ، آینده ، سفر ، ازدواج یا هرررچی بعد اون موضوع رو تو اون جمع مطرح کن و سعی کن صحبت کنی حتی کم 

کم کم درست میشه 

ولی پشت گوش ننداز این موضوع خیلی مهمه