2777
2789
عنوان

کیا دوتابچه دارن پشیمون نیستین

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست
ببین اشتباه منو نکن من بچه ی اولم ۱۰سالشه بچه ی دوم ۳سال و نیم،کاش فاصله سنشون کمتر بود من وقتی میخو ...

اره منم دو تا اولیام فاصله شون کمه خیلی راحت بودم

الآنم دو قلو دارم بازم همسن همن خیلی خوبه 

هر چند زحمتش بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بخدارروشکرمیکنم به خاطر وجودشون فاصله سنی هم ۲سالونیم هست....تنها چیزی که اذیتم میکنه دعواهاشون هست....بعضی اوقات اینقدراذیت میشم که میگم خوش به حال اوناییکه یدونه دارن....

غذانخوردن بچه تون دلیلی داره. اول اونو درمان کنید بعد به فکربچه دوم باشید

بچه ی اول نعمته دومی نعمته به توان 2🥰

شاید فرزندتون کم خونی داره و یا از حرارت زیاد کبد اشتهاش کم شده

۲ تا دارم راضیم حتی برای یک لحظه هم تا حالا پشیمون نشدم،خیلی باهم بازی میکنم و اصلا کاری به من ندارن،اختلاف سنیشون ۴ ساله،اگر ۳ سال بود عالی میشد ولی این توانو تو خودم نمیدیدم،فکر میکنم سخت باشه 

من 31 سالمه 3 تا دارم

خداروشکر راضیم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

به نظر من به توان جسمی و روان خودت توجه کن ، ببین توانشو داری بیار و اگه نداری نیار ، به حرف دیگران هم توجه نکن هرکسی تجربه منحصر به فرد خودشو داره و معیار نیست ، نگران همبازی بچه اتم نباش ، از هزار طریق میشه براش همبازی مناسب پیدا کرد

ولی من دوتای اولم فاصلشون زیر ۳ساله خیلی با هم بازی میکردن از اولخیلی از مشکلاتم با بچه اول مثل همین ...

مال من برعکس شد بزرگه همش کوچیکه رو میزنه یا اذیتش میکنه

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️