2777
2789
عنوان

کیا دوتابچه دارن پشیمون نیستین

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 55 پست
حا لا ا ین همه خو اهر برادر هر کدوم ۱ شهر و کشور هستن تنها نیستن ؟

خدایی من با خانوادم ۱۰۰۰ کیلومتر فاصله دارم اما دوتا خواهر دارم هر روز باهاشون ۱ ساعت حرف میزنم اونا میان خونه مامانم منم با تلفن همراهی میکنم اینجا دوستم پیدا کردم اما خواهر یه چی دیگه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ فاصله سنیشون کم باشه خیلی اذیت میکنن، این ک میگن با هم بازی میکنن الکیه چون بچه دوم تا بزرگ بشه و ...

ولی من دوتای اولم فاصلشون زیر ۳ساله خیلی با هم بازی میکردن از اول

خیلی از مشکلاتم با بچه اول مثل همین بدغذایی با حضور بچه دوم بهتر شد

به ذات بچه هم خیلی بستگی داره پسر اول من حسود نبود اصلا

ببین اشتباه منو نکن من بچه ی اولم ۱۰سالشه بچه ی دوم ۳سال و نیم،کاش فاصله سنشون کمتر بود من وقتی میخواستم بچه دوم بیارم همه بهم گفتن زودتر بیار راحت تری اما من گفتم نه هنوز بچه ام کوچیکه گذاشتم پسرم رفت مدرسه دومی و آوردم چشمت روز بد نبینه یه پدری از من درمیارن اون سرش ناپیدا اما بچه های خواهرشوهرم فاصله سنشون ۳ ساله آنقدر باهم خوبن همش پشت همدیگه هستن

سن ها مشابه

فاصله ی بچه هام  ۵ سال و نه ماه هست خیلی راضیم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
فاصله ی بچه هام ۵ سال و نه ماه هست خیلی راضیم

ان شاءالله که همیشه سلامت باشن، من نه راضی نیستم میگم کمتر بود مثلا 3 یا 4 سال بهتر بود، الان اون دوتا درس دارن، این کوچیکه نمیذاره، میره خط خطی کردن، از طرفی خوب بچه کوچیک کار داره، باید مواظب درس بچه ها دیگم باشم، خسته میشم وقت کم میارم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
بله اینجا دیدم که خواهر بد هم وجود داره اما خانواده و خواهر بردار خوب واقعا واقعا نعمت بزرگی است

حا لا با احتمال خو‌ب شدن که نمی شه زایید به نظر م‌تک فرزند با و قت و رفاه زیاد تر بهتر ه 

من دوتا دارم۱۶ساله و۱۱ساله الان پشیمونم میگم کاش ۴تا داشتمپسربزرگه منم خیلی بدغذا بودفقط باآب زنده م ...

منم همینطور پسر اولم خیلی بد غذابود الان هر چقدرم غذا میکشم ببره مدرسه باز میگه کم بود

من چهارمیم تو راهه🥰

هنوز زوده بچت کوچیکه اذیت میشی فکر کن پسرت دو ساله بشه اوج شلوغ کاری و دستشویی بردنا و بدو بدو کردنا یکی دیگه بیاری بیچاره میشی من خودم پسرم پنج سالش بود دومی رو اوردم بازم سخت بود ولی چاره ای نیست به نظر من بهترین فاصله سه ساله چون نه خیلی رو هم بیفته به ادم فشار بیاد نه خیلی فاصله داشته باشه من خودم حس میکنم تازه داشتم از اذیتای اولی راحت میشدم که دوباره خودمو گرفتار کردم کاش فاصله اش نزدیک بود که حداقل سختی رو یه جا میکشیدم ولی بچه ی شما هنوز خیلی کوچیکه 

الان خیلی بازی میکنن بچه های من و بزرگه قربونش برم خیلی کمکمه ولی کلاس اول و دوم بود مکافات داشتیم چشمتو اونوری میکردی دفتر مشقشو خط خطی میکرد چند بار پاره کرد از اول نوشت

منم همینطور پسر اولم خیلی بد غذابود الان هر چقدرم غذا میکشم ببره مدرسه باز میگه کم بودمن چهارمیم تو ...

عزیزم خدا حفظشون کنه انشالله توراهیتم به سلامتی بیاد بغلت 

اره بابا بزرگ میشن انقد خوش خوراک میشن 

خوب کاری کردی ۴تا آوردی من پشیمونم ولی دیکه۴۲سالمه دیرشده😔