من یکی از خاستگارام اومده بود گفته بود شرطم برای ازدواج اینکه زنم باید کار کنه توی این گرونی خیلی مهم زن کمک احوالم باش زن هم وظیفشه کار کنه من با کار کردن زن مخالف نیستم ولی اینکه دیدگاهش این بود زن وظیفشه کار کنه من خوشم نیومد ردش کردم رفتار ننه اش هم که افتضاح بود جواب سلام رو نمی دادن احترام قائل نبودن کنسل شون کردم🤣😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوران مدرسه وقتی راهنمایی بودم ی خواستگار داشتم بعد مامان بابام گفتن نه بابا این بچس مدرسه میره فلان و اینا بعد مادر پسره هم اصرار که اشکال نداره خودم میبرمش مدرسه تصور اینکه مادرشوهرم منو ببره مدرسه خیلی دارک بود
از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....