2777
2789
عنوان

مسخره ترین خاستگاری که داشتین

248 بازدید | 24 پست

چه شغلی داشته چه برخوردی داشتن ؟

من یکی از خاستگارام اومده بود گفته بود شرطم برای ازدواج اینکه زنم باید کار کنه توی این گرونی خیلی مهم زن کمک احوالم باش زن هم وظیفشه کار کنه من با کار کردن زن مخالف نیستم ولی اینکه دیدگاهش این بود زن وظیفشه کار کنه من خوشم نیومد  ردش کردم رفتار ننه اش هم که افتضاح بود جواب سلام رو نمی دادن احترام قائل نبودن کنسل شون کردم🤣😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انقدر این اینجا تعریف کردم فکر کنم همه بدونن

یه خواستگار داشتم پرستار بود وقتی تنهامون گذاشتن حرف بزنیم یهو شروع کرد روضه حضرت زهرا خوند خخخخ نمیدونم چراااا وااای پشمام

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

وای یادم ننداز، پسره ۲۲ سالش بود، بدون پدرمادر اومده بود اسمش انوشیروان بود میگف میخوام خواننده شم...

وای چرااومد خونمون🤮🤮🤮 وای از اون بدتر ک یکی از فامیلای داااغون ما، معرف بود و بااون اومده بودن اه

اسی ببخشید وسط تاپیکت من حواسم نبود ی آقا درخواست داد خواستم رد کنم قبول کردم الآنم هی چرتو پرت میگه ...

اسکرین بگیر بفرست نی نی یار تعلیق میشه

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

ایشون بیکار بود

خدمت هم نرفته بود 

قرار بود اگر من قبول کنم بره سر کار و خدمت رو درست کنه

الان که من چندین ساله ازدواج کردم و بچه م ۱۲سالشه

هنوز بیکار،مجرد،خدمت نرفته 

به خانواده ش هم گفته بعد از من دیگه زن نمیگیره

من دوران مدرسه وقتی راهنمایی بودم ی خواستگار داشتم بعد مامان بابام گفتن نه بابا این بچس مدرسه میره فلان و اینا بعد مادر پسره هم اصرار که اشکال نداره خودم میبرمش مدرسه تصور اینکه مادرشوهرم منو ببره مدرسه خیلی دارک بود

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....