2777
2789
عنوان

شماهم از فامیل بدتون میاد

95 بازدید | 7 پست

یافقط منم؟ 

فقط عروسی‌ هاو عیدها مجبورم ببینمشون ینی حاضرم عزرائیل و ببینم اینارو نبینم آخه چقد تو کو،ن نرو هستن این فامیل ما،ینی همیشه از بالا به پایین نگات میکنن،هیچ پخی هم نیستن

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

اسی نمیخوام تاپیک جدابزنم لطفا اجازه بده سوالمو بپرسم

خانوما اگه باخواهرتون دوسال قهرباشین واونم سر یه چیز الکی قهرو سروع کرده باشه و شخصیت خودشیفته و مغروری داشته باشه و توجمع تحقیر و توهینتون کرده باشه، الان که ماه دیگه عروسیشه ،بااینکه بازم پیش قدم نمیشه برای آشتی ،میرفتین عروسیش؟ 

درضمن یبار بهم گفته نیا عروسیم وسط دعوا و بحث اونم بین چند نفر ازفامیلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

من هر روز با خاله هام و عمه هام و مادربزرگم تلفنی حرف میزنم . خیلی دوسشون دارم

با دخترخاله ها و دخترعموهامم همینطور 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اسی نمیخوام تاپیک جدابزنم لطفا اجازه بده سوالمو بپرسمخانوما اگه باخواهرتون دوسال قهرباشین واونم سر ی ...

مهم نیس اما کارت مسخرس،میتونی تاپیک بزنی خودت 

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.