2777
2789

الان طلاها میموند دوبرابر شده بود ولی زمین سود نکرده خیلی ناراحتم اعصابم خورده چیکار کنم همه بهمون میگن چه ضرر بزرگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خوبی که من دو سال پیش یه سرویس طلا و ده تا النگو فروختم دادم به شوهرم همه رو به باد فنا داد بازم تو یه ملکی مونده برات اگه اونا بودن الان کم کم به میلیارد طلا داشتم 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

انس جهانی طلا بالاترین حد خودشه و رکورد زده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تو مدت زمان طولانی

سرمایه خوبیه ترجیم من اینکه یه زمین یا خونه داشتم باشم جای اینکه پر دست و گردنم طلا باشه

طلاهم خوبه ها ولی ملک بهتره

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

تو خوبی که من دو سال پیش یه سرویس طلا و ده تا النگو فروختم دادم به شوهرم همه رو به باد فنا داد بازم ...

پولشون چیکار کرد چند گرم فروختی والا من افسردگی گرفتم خیییلی ناراحتم

کو پس یه بار تو عمرون خریدیم اینم کلی ضررش

مگه همین الان میخوای بفروشی؟

بعضی وقتا بازار فروش ملک ضعیفه چون قدرت خریدا میاد پایین تر و کسی نمیتونه بخره

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

هر کی از بازار طلا سر دربیاره و پول داشته باشه ،پول خوبی میتونه به جیب بزنه یکی از فامیلای ما طلا فروش می‌گفته تو این بازار  این روزا چند کیلو طلا سود کردم البته نه یکی مثل ما تا بلد یکی که دستش تو کار باشه ما فوقش در حد یه گردن بند گوشواره بگیریم بندازیم اون جا 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم