2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم چهار ماه پیش طلاهامو فروختم ملک خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 35 پست
خب چرا فروختی؟ همه میدونن بهترین سرمایه طلاست. وقتی احتیاج داشتی میفروشی برای خرید خونه، ماشین، کار ...

اخه خونمون آپارتمانی هس زمین خریدیم خورد خورد درست کنیم والا تا وقتی من طلا داشتم همه میگفتن ملک خوبه حالا برعکس شده

پولشون چیکار کرد چند گرم فروختی والا من افسردگی گرفتم خیییلی ناراحتم

یادم نیست چقدر بود شوهرم برداشت باغ ویلا درست کرد جهاد اومد گیر داد همش رو خراب کرد البته بماند چند تا سکه هم از عروسی داشتیم با کلی وام اینا هم خرج کرد تازه کلی هم پول وکیل داد هیچی به هیچی تو چند ماه به خاک سیاه نشستیم 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همین الان میخوای بفروشی؟بعضی وقتا بازار فروش ملک ضعیفه چون قدرت خریدا میاد پایین تر و کسی نمیتون ...

نه نمیخوام بفروشم میخوایم خونه درست کنیم خورد خورد اخه الان انقدر بهم میگن ببین چقدر ضرر کردی ناراحتم 

اتفاقاً سرمایه‌گذاری خوبی بوده اگر همین هفتهای اخیر بوده چونکه

طلا رشد زیادی داشته فروختی و قبل اینکه ملک برع بالا خریدی 

اگر طلاتو از دست دادی الان زمینتو داری

نه نمیخوام بفروشم میخوایم خونه درست کنیم خورد خورد اخه الان انقدر بهم میگن ببین چقدر ضرر کردی ناراحت ...

چون همه پیگیر قیمت سکه و طلان میبینن هی میره بالا میگن ضرر کردی تو هر وقت بفروشی بازم فرداش گرونتره غصه نخور انشالله خونه دار میشی عوضش بعدشم کم کم باز طلا میخری تنت سالم باشه

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

وای خیلی سخته تو این گرونی انشالله بازم میخری

فکر نکنم دیگه بتونم بخرم همین که کارای باغ حل بشه بتونیم بفروشیم یه خونه خوب بخریم بهترین برد زندگیم رو زدم تو رو خدا دعا کنین 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 
اخه خونمون آپارتمانی هس زمین خریدیم خورد خورد درست کنیم والا تا وقتی من طلا داشتم همه میگفتن ملک خوب ...

خب پس چرا ناراحتی. زمینت رو میسازی صاحب خونه ویلایی میشی. پول واسه خرج کردنه نه جمع کردن. کار درستی کردی غصه اش رو نخور.

من قبل عید30گرم فروختم مغازه باز کردیم کار نکرد کلی هم ضرر شد

اشکال ندارع خدا بزرگه 

اتفاقا امروز بخاطر خونه ده گرم فروختم 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

میدونی خونه رو بسازید چقدر می‌ره تو قیمت خونه

یا همین زمین میاد روش

خونه الان وقت خریدن چون راکت ببین کم کم می‌ره بالا 

من قبل عید30گرم فروختم مغازه باز کردیم کار نکرد کلی هم ضرر شداشکال ندارع خدا بزرگه اتفاقا امروز بخاط ...

اخه نمیتونم کنار بیام اطرافیان سرزنشم میکنن اعصابم خورد میشه طلا ها کل سرمایمون بودن به سختی خریده بودیم 

خونه خریدن یا برا رهن فروختی

میدونی خونه رو بسازید چقدر می‌ره تو قیمت خونهیا همین زمین میاد روشخونه الان وقت خریدن چون راکت ببین ...

معلوم نیس کی بسازیم شاید تا ۱۰ سال دیگه چون دیگه هیچ پولی نداریم به نظرت ملک سود میکنه یا طلا هام میموند 

اخه نمیتونم کنار بیام اطرافیان سرزنشم میکنن اعصابم خورد میشه طلا ها کل سرمایمون بودن به سختی خریده ب ...

خریدیم

ماهم اطرافیان زیاد گفتن هنوزم میگن طلا دادید مغازه فلان اما پول خودمون بود ب کسی چه

همیشه بسپر بخدا توکل انشاالله که خیر هست براتون

معلوم نیس کی بسازیم شاید تا ۱۰ سال دیگه چون دیگه هیچ پولی نداریم به نظرت ملک سود میکنه یا طلا هام می ...

ملک ب وقتش سود می‌کنه خودشو ب طلا می‌رسونه