2777
2789

بچه ها امروز خونه جاریم بودم 

برا ناهار 

بعد منم داشتم کمک جاری میکردم مرغ رو من آماده کردم داشتم زرشک ها رو میشستم به جاریم گفتم آبکش بده که الک داد بهم خلاصه زرشکا رو گذاشتم تو دلم تا خشک بشن اما موقع سرخ شدن یکم آب داشتن خب میدونید دیگه یکم آتیش شد ک بعد چند ثانیه خاموش شد 

بچه های برادرشوهرم خیلی تعجب کردن خب طبیعیه 

از صداشون شوهرم از خواب بیدار شد و اومد تو آشپزخونه و کلی تحقیرم کرد و زد تو سرم 

نمی‌دونم تو بلد نیستی آشپزی کنی چطور نبردیمون رو هوا و این حرفا 

منم هیچی نگفتم گفتم الان دیگه ساکت میشه که دیدم گفت به دختر برادرش که واسم آب قند بیار فشارم افتاد و بعد میگه که من فقط تزیین غذا رو خوب بلدم برادرشوهرم هم هیچی نگفت ولی میخندید 

بعد که آب قند رو خورد داده به داداشش میگه تو هم بخور اونم گفتش بس کن چته 

بچه ها واقعا اذیت شدم خب پیش میاد خیلی آبروم رو برد 

فقط گفتمش بذار بریم خونه دارم واست 

این رو هم وقتی گفتمش که دیگه لال نمیشد و هر چی من می‌خندیدم تموم نمی‌کرد 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف زدی؟ هرچند ببخشید خیلی ها انقد زبون نفهمن که حرف آدم حالیشون نیست ینی انقد شعورشون نمیرسه که نخوان زنشون رو جلوی کسی سر ی چیز مسخره تحقیر کنن اینا با این کار حتی احترام خودشونم براشون مهم نیست 

فردا گفت ناهار چیه بگو ببخشید بلد نیستم برو بیرون بخور

(به حرف من گوش نده)

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

ازوناست که پیش فامیلاش جوگیره میشه یا کلا از قبل دلش پر بود؟

امروز نمی‌دونم چش بود بعد عادتشه منو خورد کنه 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

ببخشید ولی شوهرت ی مرد عوضیه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس