2777
2789

من معلمم تابحال ندیدم دخترها کلاسمون از ازدواج چیزی بگن 

زمانی که ما دبیرستانی بودیم(دهه هفتادیا)خیلی ازدواجی بودیم 

از بس نقش واقعی مرد از بین رفته دخترا میلی به ازدواج ندارند دیگه

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهه هشتادی های اطراف ما اکثرا رل و اکس و نکس دارن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من دهه هشتادیم ، و واقعا هم قصد ازدواج ندارم 😑

چون یه مرد واقعی پیدا نمیشه! 

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

اتفاقا به نظر من خیلی ازدواجین 😅

بیشتر مستقل اند 

حداقل دانش آموزا ما هیچی نمیگن 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

دهه هشتادی های اطراف ما اکثرا رل و اکس و نکس دارن

ازدواج گفتم 

پسرها از بس بی مسئولیت شدن جذابیتشون برای دخترا از دست دادن 

همین سایت پره از ده هشتادی که علاوه بر شوهر بچه هم دارن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه همکلاسی من یکیش شوهر کردهیکی دیگه تا درسش تموم شد ۱۸ سالگی شوهر کرد

زمان ما امثریت متاهل بودن 

شاید جلو شما نمیگن وگرنه خودم یا از همکلاسی و دوستام خیلی هم به فکر ازدواج بودن 😅

درس خونن خیلی زیاد