2777
2789

خیلی دوسش دارم ی جورایی جای مادرمه اما خداروشکر وضعشون خوب شده ماشین شاسی خونه دوبلکس و...خیلی خاکی بود ولی جدیدآ نمیدونم چرااینجوری شده گثلآ خواهرکوچیکم داشت پوشک بچمو عوض میکرد گف ععع اصلآ ی دونه جیش کرده همینو باز براش میبندم بد خواهر بزرگم ک میگم پولدار گفت ن بابا بنداز بره درصورتی قبلآ خودش بهم گفت منم واسه بچم ی موقعهایی زیاد پوشکش جیشی نبود همونو میبستم توهین نکنید لطفآ ولی چون من خیلی قبولش دارم این ویژگیش داره اذیتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشیا

ولی چون پولدارشدنش مدام تو ذهنته

هرحرفی بزنه هرکاری بکنه تو بچشم فخرفروشی برداشت میکنی

مثلا این حرفش اصلا کلاس گذاشتن نبود

🌹🌹🌹🌹🌹

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

متاسفانه بعضی از آدما ظرفیت ندارن صفرشون یک میشه خدارو بنده نیستن یکی هست خیلیم سعی میکنه خودشو باجنبه و باکلاس نشون بده ولی چون به واسطه ی ازدواجش یه شبه پولدار شده گاهی عقده هاش میزنه بیرون واقعا غیرقابل تحمل شده

عزیزم ناراحت نشیاولی چون پولدارشدنش مدام تو ذهنتههرحرفی بزنه هرکاری بکنه تو بچشم فخرفروشی برداشت میک ...

ن خب چیزای دیگه هم گفته مبنی بر کلاس گذاشتن مثلآ خواهر کوچیکم گفت واسه جهازم طرف عسل بخرم گفت حالا انگار شوهرت دم ب دیقه براتو عسل میخره یا ی بار گفت واسه لباس مجلسی میخایی چقدر هزینه کنی گفتم ۵یا ۶ تومن بد گفت چقدر کم من ک ۳۰ تومن از شوهرم میگیرم

ن خب ب منم میگفت ببند

اما خب من واقعا فوق مثبت به قضیه نگاه کردم..

و متوجه صحبت‌تون هستم..

بهرحال وقتی که آدم موقعیتش عوض میشه، طبیعیه که گذشته رو فراموش کنه و چالش‌ها و دغدغه های خودش رو در گذشته، یادش بره...

در حدی که با دیدن همون چالش‌ها و دغدغه‌ها توو بقیه هم یادش نیاد..

شما به دل نگیرین و ویژگی‌های مثبتش رو ببینید و یاد بگیرین❤️

ماکارون هستم:)