2777
2789

هردو سر باخته. شما چی فکر می‌کنید اینجا هم خونه ی خوب و هم ماشین داشت .پست دولتی بالا داشت. پس انداز خوبی هم داشت سالی یه سفر خارجی می رفت دوتا بچه نوجوان هم داشت. خانمش هم شاغل بود.

جمع کرد رفت خارج خانمش و دخترش آمریکا.  پسرش اروپا تا کارشون درست بشه. الان دو ساله  تو این شرایط بودن البته خودش الان رفت پیش پسره‌ .

هوش مصنوعی میگه این اشتباه بزرگیه نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل هوش چی بود حالا

میگفت هم سنش بالا بوده هم امکاناتی که اینجا داره از جمله شغل خودش و همسرش اونجا به دست نمیاره . بچه هاش هم تو سن نوجوانی احتیاج به ثبات و اعتبار والدین دارن.تنها چیزی که شاید براش سرمایه گذاری کرده تحصیل بچه هاست که تو ایران هم امکانش رو داشته. بعد هم سن خودش برای ورود به بازار کار مناسب نیست.

اون جا پول ارزشمندتره، حقوق مدنی بیشتر محقق می‌شه، دسترسی به اقلام و خدمات باکیفیت بیش‌تره. با توجه به این‌ها تصمیم نامعقولی نیست. هر کس خودش باید بسنجه شذایطش رو. 

من هم اگر بچه داشتن، تحت هر سرایطی از ایران می‌بردمشون.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.