2777
2789
عنوان

اگه حاجتی دارید

78 بازدید | 12 پست

متوسل بشید به حضرت ام البنین

خانم ام البنین هم سریع حاجت میدن

کلا اهل بیت و اماما راه نجاتن ، ولی اگه چیزی صلاح نباشه بهتره نرسه 

اگه به دردتون خورد یه دعای خیر یا صلواتم واسه من بفرستید

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن کاش منم حاجت بگیرم 🥲کلیییی دعات میکنم حاجت روا بشم

قربونت برم الهی حتماً دعا میکنم 

انشالله همینجا بیای بنویسی شد 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

بی زحمت و تو رو خدا دعا کن انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭.....

قربونت برم الهی حتماً دعا میکنم انشالله همینجا بیای بنویسی شد

مرسی از قلب مهربونت عزیزدلم 🩷

خدا از دهنت بشنوه 

ان شاءالله همیشه حاجت روا باشی 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

چه جوری توسل کردی؟

من قرار گذاشتم چهل روز یس بخونم تقدیم کنم 

اگه صلاح بود به خواستم برسم 

نشد ول کنم دیگه 

و شد 

بی زحمت و تو رو خدا دعا کن انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از ج ...

حتما میشه عزیزم میشه ، از جایی که فکرشم نمیکنی بهت پولش میرسه کاراتو انجام بدی

چ خوبنماز واجب می خوندی؟

اوایل خیلی‌ دست و پاشکسته بود 

یع روز می‌خوندم سه روز نمی‌خوندم

کم کم دیدم قرآنم دارم از دست میدم نمی‌خونم 

گفتم بعد هر نمازی که وقت آزاد داشتم قرآنم می‌خوندم 

معمولاً میفتاد بعد مغرب عشا منظم شد