2777
2789

دیشب عکس بچه فیل استوری کردم و ذوق  کرده بودم واسش

صبح بیدار شدم دیدم پسره کلیپ گربه استوری کرده😂☹

همچین استوریای نمیذاشته منظورش چی بود😂🤔

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

منظور خاصی نداشت

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

وای یاد یکی افتادم گفتم از پسر چاق خوشم میاد عکس از چاقیاش گذاشته بود، گفتم از پسر باهوشدخوشم میاد عکس درحال شطرنج بازی کردن گذاشته بود😭😭😭

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یاد یکی افتادم گفتم از پسر چاق خوشم میاد عکس از چاقیاش گذاشته بود، گفتم از پسر باهوشدخوشم میاد ع ...

وای😂😂

🤣🤣🤣

اصلا تکلیفش با خودش مشخص نبود خیلی چراغ سبز میداد ولی اصلا جلو نمیومد

خاک تو سر عنش کنن

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

فعععک نکنممچون کلیپ گربه خیلی ترند شده خودمم امشب برام عجیب بود اکسپلور پره از انواع کلیپ گربه

نمیدونم والا شایدم

اصلا تکلیفش با خودش مشخص نبود خیلی چراغ سبز میداد ولی اصلا جلو نمیومدخاک تو سر عنش کنن

پسرا پرنسس شدن

منتظر بوده تو پیش قدم شی حتما😂

وای😂😂

ولی آشغال مستقیم نمیگفت چه مرگشه 

تا ارین لحظه زجرم داد و نگفت دوسم داره همش سیگنال میفرستاد بدون ابراز علاقه مستقیم

ولی آشغال مستقیم نمیگفت چه مرگشه تا ارین لحظه زجرم داد و نگفت دوسم داره همش سیگنال میفرستاد بدون ابر ...

منم همچین ادمای اطرافم بوده

اینا تکلیفشون با خودشونم مشخص نیستتت

پسرا پرنسس شدنمنتظر بوده تو پیش قدم شی حتما😂

ببین این از اون پرنسسا بود که میگفت فلان دختر در حدم نیست فلان دختر عاشقمه فلانی بهم درخواست داده. یعنی مطمعنم رو این حساب کرده بود که من بهش ابراز علاقه کنم چون تا آنفالوش کردم با خودش گفت ای وای خاک به سرم یه فن از دست رفت دسپاچه شد اومد پی وی گفت چرا آنفالو کردی

منه گاوم انگار مغزمو شستشو داده باشن 5 ۶ سال تمااااااا روش کراش داشتم. جادوم کرده بود انگار. هنوزم یکم تو فکرشم

میخام این مغز کودن و بندازم از بس خرم

ببخشید خیلی زر زدم رو مخت رفتم😂😭

منم همچین ادمای اطرافم بودهاینا تکلیفشون با خودشونم مشخص نیستتت

اگه روش کراش باشی هر بازی روانی شون رو یه نشونه در نظر میگیری 

خیلی بده