2777
2789
عنوان

با همسرم میریم خرید ولی برامن هیچی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 24 پست
بخر هرچی میخوای شامپو شوینده دستمال مرطوب لاک اسپری. بادی اسپلش هرچی تو سومر مارکتی ها پیدا میشه واس ...

اخه الان عقدیم

نمیگه ندید بدیده؟

این ماه برام ۶ تومن پول زده 

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

۳تومن ماهانه بهم میده که البته نصفش برای رفت و امدم به دانشگاه خرج میشهایم ماه ۳ تومن هم اضافه ریخت ...

عقدم که باشین حداقل نصف اون بن خرید سهم توئه میرین خرید نه بپرس نه اجازه بگیر خیلی عادی برو بردار تموم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان عقدیمنمیگه ندید بدیده؟این ماه برام ۶ تومن پول زده

از تاریخی که خاستگاریم اومد همسرم .یک ریال از پدرم نگرفتم . خرج تحصیل لباس همچی با خودش😂

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

عقدم که باشین حداقل نصف اون بن خرید سهم توئه میرین خرید نه بپرس نه اجازه بگیر خیلی عادی برو بردار تم ...

اگه حرفی زد چیزی گفت چیکار کنم؟ برگردم بگم وا و بعدش بگم باشه خودم پرداخت میکنم پولشو؟

اگه حرفی زد چیزی گفت چیکار کنم؟ برگردم بگم وا و بعدش بگم باشه خودم پرداخت میکنم پولشو؟

قهر کن بزار کنار اگر چیزی گفت قهر کن برو خونتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

وای خوش به حالت

از همین الان عادتش بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احتمال میدی حرفی بزنه؟مثلا بگه برندار؟هرچی میگی بگو ولی اصلا نگو خودم پولشو میدم نمیدونم مثلا بگو چرا برندارم؟نیاز دارم و نیاز من اولویته از این حرفا هرطوری که خودت میدونی ولی کم کم بهش بفهمون که چطوری باید رفتار کنه

احتمال میدی حرفی بزنه؟مثلا بگه برندار؟هرچی میگی بگو ولی اصلا نگو خودم پولشو میدم نمیدونم مثلا بگو چر ...

میترسم بگه تو خونتون ندارید مگه؟

یه بار میخواستم لباس مجلسی بخرم گفت یه لباس مجلسی نداری تو خونت ؟ که البتهدمن جواب دادم چرا اونا به درد دختر مجرد میخورن نه دختر عقد کرده

میترسم بگه تو خونتون ندارید مگه؟یه بار میخواستم لباس مجلسی بخرم گفت یه لباس مجلسی نداری تو خونت ؟ که ...

چطوری روش شده اینو بگه؟حس میکنم خسیسه از همین الان سفت جلوش وایسا این کلمه ی خونت و خونه بابات و این چرت و پرتا رو از دهنش بنداز که پس فردا عاصیت میکنه هرچی بخوای به همین روش دهنتو میبنده