2777
2789

نامزدیم

هرماه بهش کوپن میدن  تا الان دوبار رفتیم خرید با اون کوپنا. هردفعه برنج و گوشت میخره برای خونشون. دفعه اول دم صندوق پرسید تو چیزی نمیخوای؟ 

دفعه ی دوم گوشت و برنج بیشتری خرید و همونم ازم نپرسید

این دفعه چندبار بهش گفتم کی میریم خرید با کوپنا؟ تا اینکه گفت دوشنبه میریم خرید

بعد یهو گفت تو چیزی میخری؟ گفتم آره دستمال مرطوب و چیزای بهداشتی

گفت باشه مبخریم

میخواستم گوشت و برنج بخرم برای همین پرسیدم ببینم تو هم چیزی میخوای یا نه

منم گفتم یعنی داری تعارف میکنی؟ گفت نه چه تعارفی

نظرتون چیه در این مورد

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیس بنظر میاد تو چی احساس میکنی

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

بخر هرچی میخوای شامپو شوینده دستمال مرطوب لاک اسپری. بادی اسپلش هرچی تو سومر مارکتی ها پیدا میشه واسه خودت بخر 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

ببین اون کوپنا رو ول کن جداگونه قشنگ ازش پول بگیر بگو فلان چیز لازم دارم کلا کم کم بهش یاد بده یه چیزایی رو متاسفانه بعضی پسرا بد تربیت شدن بلد نیستن چطوری رفتار کنن و مردونگی به خرج بدن

خسیس بنظر میاد تو چی احساس میکنی

نه خسیس نیست 

روز جهانی دحتر برام کادو خرید

ماهانه یه دونه گل میخره ماهگردمون

ماهی دوبار سه بار میبره رستوران

ماهانه بهم یکم توجیبی میده

خسیس نیست

مثل شوهر من که حتی نخود لوبیای خونه ی پدرشم این میخره، اونوقت من یه پفک بخوام جونش درمیاد

چرااا؟ دوره ی عقدتون چطور بود؟ چه نشونه هایی رو جدی بگیرم؟

ببین اون کوپنا رو ول کن جداگونه قشنگ ازش پول بگیر بگو فلان چیز لازم دارم کلا کم کم بهش یاد بده یه چی ...

۳تومن ماهانه بهم میده که البته نصفش برای رفت و امدم به دانشگاه خرج میشه

ایم ماه ۳ تومن هم اضافه ریخت که برم موهامو رنگ کنم

اینم بگم عقدیم