2777
2789
عنوان

یک روان پریش هستم

137 بازدید | 16 پست

ضریب هوشی بالایی دارم صداهایی داخل سرمه که بدون خوردن قرص خاموش نمیشه هر صدایی برام آزار دهنده است توهم و شک و صداها تو شب زیاده برام همیشه فکر میکنم کسی داره نگاهم میکنه سرمو با پاتو میکشم و هیچ دوستی ندارم نمیخوام داشته باشم ضد اجتماعی هستم

ازدواج ارتباط به جنس مخالف برای من کاملا بی معنیه و هیچ جایگاهی تو زندگیم نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قربونت اینجوری اززندگی لذت نمیبری خب آسیب میبینی،منتظر معجزه نباش،

الان کم کم دارم خودمو مجاب میکنم باید دارو بخورم الان نصفشو خوردم کاملا صداها خاموش شدن و توهم ترس ندارم و خوبم الان فکر کنم اگه ادامه بدم کاملا خوب میشم و دیگه مصرف نمیکنم

چراحس میکنم سرکارگذاشتی منو🙄😢😢😢گناه دارم اذیتم نکن

منظرم این که نمیتونم اون حجم دارو رو تو یک روز بخورم مثلا ۴ تا قرص برام سخته نصفه یدونه میخورم مجبوری وقتی میبینم شرایطم ترسناکه صداهای عجیب غریب از خونه میشنوم بلند میشم میبینم چیزی نیست و با ترس توهم میخوابم