2777
2789

نوشته بود خواهر شوهرم گفتع تولد بچمو بیام اونجا بگیرم بعد به شوهرم مرغ فرستادع گفته بگو زنت بپزه اینم زرنگ بوده مث ما نبوده هم بپزه هم حرص بخوره ب شوهرش داده پس ببره همه نوشته بودن وااا مگه چی میشد بپزی تو بی رحمیو مگه از ارزشت کم میشد خوشحالش میکردی زنگ میردی میگفتب خودتم بیا کمک اولا که این کار که داده برادرش بدون این که زنگ برنه به زنه و ازش بخاد که تازه اونم جالب نیس چون تولد بچع خودشه چرا باید زحمتش بیفتع برا کس دیگه فک کنید داستان جا به جا شه ی نفر بخاد برا خودش تولد بگیره مرغ بفرسته خواهر شوهرش بدون زنگ زدن پیغام بده که بپز همونو میکنن ی داستان گنده و‌پدر در میارن این دورع زمونه خانواده خود ادمم در حق ادم ظلم میکنن چه برسع ب این که با خانواده شوهرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا ب کنار

چ شوهر خوبی داشت ک مرغو برد پس برد

اگه شوهر من بود منو ۷تیکه میکرد بعد خودش مرغه رو درست میکرد و تولد میگرفت یرای خارزادش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اینا ب کنارچ شوهر خوبی داشت ک مرغو برد پس برداگه شوهر من بود منو ۷تیکه میکرد بعد خودش مرغه رو درست م ...

اره از بس بچه ننن شوهر منم همینجورع مامانش ب من فش داش صد تا بلا سزم اورد هیچ کار نکرد ی عقده از خانوادش تو دلم دارم انکار البته ان قد بعد اون سحتی کشیدم که دگ برام مهم نیس در کل زندگبمو خراب کردن