2777
2789

سلام 

به نظر شما برای یه دانش آموز رشته انسانی، با اخلاقیات میانه(نه خیلی مذهبی و نه خیلی بی قید و بند) با یه خانواده معمولی و شرایط مالی کاااملااا معمولی که توی دبیرستان نمونه درس میخونه و اکثر مواقع شاگردو رتبه اول بوده، چه توی مدرسه و چه آزمون های آزمایشی و علاقه زیادی به مطالعه و دانستن داره، چه رشته ای مناسب تره؟ نظر خودم بیشتر روانشناسیه ، اما خیلیا بهم گفتن این شغل اشباع شده و شانس اشتغال و کسب درآمد مناسب توی این شغل کمه برو فرهنگیان، از اولش تامین مالی میشی، امنیت شغلی داری و بیمه و تعطیلات داری و....

دوست دارم نظر شما رو هم بدونم، آیا در اطراف شما روانشناس موفقی بوده؟

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بوده و خیلی هم موفقه کسی که بیکاره بی عرضه هست ربطی به مدرک تحصیلی نداره

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چه خوب اگه اطلاع دارید، خودشون مطب دارن یا جایی کار میکنن

هم مطب دارن هم استاد دانشگاه هستن 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خودتون اطرافتون داشتید؟ اگه آره چه دانشگاهی درس خوندن؟

دانشگاه زنجان، دانشگاه تهران

ببینید بخث شغلتون و ایندتونه خدایی نکرده فردا روزی پشیمون نشید.  طبیعت این جامعه اینه که روانشناسی اشباع شده بدون غرض میگم و قصدم کمک هست بهتون ، تصمیم عاقلانه تر و منطقی تر همون فرهنگیانه، میتونید رشته ی مشاوره ی فرهنگیان رو بخونید اگر علاقمندید ضمن اینکه اون چیزی که شما و من از روانشناسی دوست داریم و سر ذوقمون میاره در واقع توهمونه از روانشناسی ، واقعیت رسته اونجوری که ما فکر میکنیم نیست

معلومه فرهنگیان ارشد میتونه گرایشای روانشناسی بخونی و تو اون زمینه کار کنی

اگه اطلاع داشته باشید، امکان زدن مطب رو هم با مدرک ارشد فرهنگیان دارم؟ یا باید جایی زیر نظر خودشون کار کنم؟ 

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂