2777
2789
عنوان

فرهنگیان یا روانشناسی⁉️ مسئله این است

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست
فرهنگیان آخرش هیچی نیس.به ماهی ۱۵تومن راضی هستید؟

نه 

منم روانشناسی رو بیشتر واسه این دوست دارم که فرصت پیشرفت داره و مهم تر از اون، دوست دارم برای پذیرش بورسیه دانشگاه های خارجی بخونم و بعد دوباره برگردم ایران.

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه زنجان، دانشگاه تهرانببینید بخث شغلتون و ایندتونه خدایی نکرده فردا روزی پشیمون نشید. طبیعت ا ...

بله درست میگید 

باید یکم واقع بینانه تر بهش فکر کنم 

توی شهر ما رقابت دیوانه واری بر سر فرهنگیان هست و پارسال توی شهرمون کلا 8 تا دختر برای دانشگاه فرهنگیان پذیرش کردن و میگن امسال شاید این مقدار کمتر هم بشه. فرهنگیان هم دیگه مثل قبلا نیست، یه جورایی ریسکش بیشتر شده‌. حتی رشته و شهر محل تحصیلت رو هم خودت نمیتونی انتخاب کنی و همین مسائل من رو اذیت میکنن. از طرفی دوست دارم رشته ای برم که جای پیشرفت و توسعه داشته باشه و حس میکنم فرهنگیان این پتانسیل رو نداره. اما حرف های شما هم درسته و بهشون فکر میکنم.

مرسی از اینکه نظرتون رو با من به اشتراک گذاشتید❤️

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

چرا ؟ چرا روانشناسی نه؟ نظر شما هم به خاطر درآمدشه؟

آخه روانشناسی هیچ فرقی نداره با بقیه رشته ها با تاریخ فلسفه جغرافی ، اجتماعی همه اینا باید باز آزمون بدن و کلی رقابت سخت کنن و کتابای سخت تر بخونن تا بین ظرفیتای تک نفری معجزه شه و قبول شن جایی 

روانشناسی هم فک میکنی لیسانس میگیری مطب میزنی؟؟ از این خبرا نیست 

رسما حکم بیکاری خودتو امضا میکنی 

فرهنگیان برا خانما خیلی مناسبه

در کنارش میتونی بعدا روانشناسی هم بخونی 

حسبی الله ❤