2777
2789

دانشگاهی که خوب باشه چه بهشتی چه شیراز و اصفهان و ..خوبه دیگه.....ولی اونا یه طوری صحبت میکنن و گارد میگیرن انگار که تفاوتشون زمین تا اسمونه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا دکتر به تورت نخورده که بهش بگی اقا یا خانم فلانی پاچتو بگیره که من دکتر هستم 

حالا اینا هم ندید بدید هستن کسی که از ریشه قوی باشه عقده نداره با دانشگاهش و اینا پز بده 

تا حالا دکتر به تورت نخورده که بهش بگی اقا یا خانم فلانی پاچتو بگیره که من دکتر هستم حالا اینا هم ند ...

من قبول دارم یه مقدار بهتره ولی اینکه بقیه رو تخریب میکنن که اونا خوب نیستن فقط ما حسابی این به نظرم پرت و پلاست

من قبول دارم یه مقدار بهتره ولی اینکه بقیه رو تخریب میکنن که اونا خوب نیستن فقط ما حسابی این به نظرم ...

تنها دستاوردشون فعلا تو زندگی همونه 

بعدا که شدن راننده اسنپ میفهمن که نه بابا خبری نبوده 

چون مملکت با پارتی میچرخه فکر کن با معدل نوزده از بهترین دانشگاه مدرک بگیری اخرش اقای فلانی با بند پ با دیپلم یا معدل دوازده کاردانی میره سرکار

تنها دستاوردشون فعلا تو زندگی همونه بعدا که شدن راننده اسنپ میفهمن که نه بابا خبری نبوده چون مملکت ب ...

دانشگاه تهرانیا اغلب دنبال مهاجرتن و مهاجرت هم میکنن 

ما که دوستای مختلف داشتیم از هررررر رشته ای که فکر کنی اغلب مهاجرت کردن 

همین یه دستاورد رو شما هم اگه داشتی الان بهترین کشورها بودی که نیستی :) 

میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :) 

دانشگاه تهرانیا اغلب دنبال مهاجرتن و مهاجرت هم میکنن ما که دوستای مختلف داشتیم از هررررر رشته ای که ...

عمو جون من با پول ددی میتونستم بهترین کشورای دنیا برم احتیاجی به مدرک دوزاری نداشتم 

ما که هر چی دانشگاه تهرانی دیدیم راننده اسنپ بود

عمو جون من با پول ددی میتونستم بهترین کشورای دنیا برم احتیاجی به مدرک دوزاری نداشتم ما که هر چی دانش ...

راننده که باباته

میتونستی میرفتی خب 

مجبور نبودی عقده و حسرت هاتو فریاد بزنی

میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :)