2777
2789
عنوان

یکی را دوست میدارم

117 بازدید | 16 پست

ولی افسوس اومرا دوست نمیدارد

یکی رادوست نمیدارم

ولی افسوس اومرا

دوسسسست میدارد

🌺

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه همینه

اونیکه بین همه بهش علاقه داری کارش فقط اذیت کردن توئه ولی اونی که هیچ حسی بهش نداری سعی میکنه بهت نزدیک بشه. من پسرم و این توی پسرا هم هست بدبختااانه

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

از کجا میدونی او تورا دوست نمیدارد مگه بهش گفتی؟

کسیم که این دوس داره اون دوسش نداره

اصن یه وضیعه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
همیشه همینهاونیکه بین همه بهش علاقه داری کارش فقط اذیت کردن توئه ولی اونی که هیچ حسی بهش نداری سعی م ...

اگه روی یه دختر کراش باشی وقتی میبینیش چیکار میکنی میخوام بدونم یه پسر وقتی از دور ازت خوشش بیاد چیکار میکنه

اگه روی یه دختر کراش باشی وقتی میبینیش چیکار میکنی میخوام بدونم یه پسر وقتی از دور ازت خوشش بیاد چیک ...

هی نگاش میکنم ، قبلنا دست و پامو گم میکردم ولی الان کمتر شده ، سعی میکنم بخندومش و تو مواقع خیلی حساس یه لاس خیلی ریز میزنم. ضربان قلب ام بشدت می‌ره بالا

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

هی نگاش میکنم ، قبلنا دست و پامو گم میکردم ولی الان کمتر شده ، سعی میکنم بخندومش و تو مواقع خیلی حسا ...

اگه خیلی نگاه کنه دست و پاشو گم کنه تا منو میبینه دستشو بندازه تو موهاش مرتب کنه خودشو و سر و وضعشو وقتی باهام احوال پرسی میکنه صداشو نرم کنه میتونم امیدوار باشم به دوس داشتنش

اگه خیلی نگاه کنه دست و پاشو گم کنه تا منو میبینه دستشو بندازه تو موهاش مرتب کنه خودشو و سر و وضعشو ...

باهات شوخی میکنه؟ سعی می‌کنه نمک بریزه؟

یعنی شما پسرا هم با دیدن دختر مورد علاقتون ضربان قلبتون میره بالا

عین قشنگ می‌ره بالا

باهات شوخی میکنه؟ سعی می‌کنه نمک بریزه؟

توی دیدار حضوری نه چون وسط خانواده هامون هستیم  و فرصت صحبت کردن میش نمیاد و فقط تصویری میتونیم کاری کنیم و خیلی نگاه میکنه ولی تو چت آره خیلی ریز میخواد نمک بریزه