2777
2789

سلام بچه ها من از دار دنیا همین یه پسر و دارم بسیار ساده و بی شیله پیله است امروز متوجه شدم به صورت دسته جمعی در گروه کلاسشان توی گوشی صوتی  ویس میگذارن همکلاسی هایش سربه سرش میگذارن ومسخرش میکنن همه یه گروه شده بودن واین تنها به  یک طرف حالا از موقع خودش داره میخوره میگه براشون دارم میترسم اذیتش کنن چون این زیاد تو جامعه نبوده فکر میکنم نتونه با همکلاسی هاش طرف بشه میگم بزار خودش گلیم خودش را از آب بکشه بیرون باز میترسم در ضمن اینم می‌دونه دانشگاه مدرسه نیست بتونی بره بچه تو بهشون بسپاری

چی میگفتن؟چرا آخه حتما حرکت عجیبی داره یا اعتماد به نفسش خیلی پایینه ببرش پیش مشاور 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید از اول میزاشتی اجتماعی بشه اینقد پاستوریزه بارش نیاری 

دقیقا ما هم داشتیم تو کلاسمون از این نمونه ها 

الانم بهش اعتماد ب نفس بده

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

دانشگاه از درسه بهتره خب وضع بچه های مدرسه خرابه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

ولش کن.

از بچگی همین کارها رو کردی و همش مواظبش بودی که الان نگرانی که نتونه از پس خودش بربیاد.

به حال خودش بذارش

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

پسر من ۱۴ سالشه

هراز گاهی گروه دوستاشو توی روبیکا چک میکنم

خودشم میدونه

توی گروه دوستاش چرت وپرت وحرفای رکیک زیاد بکار بردن

پسر من فقط بهشون میگفت

من ادبم اجازه نمیده مثل شماها حرف بزنم😂