2777
2789
عنوان

امروز از به دانشگاه رفتن پسرم ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 40 پست
خب چرا از قبل نفرستادیش تو جامعه که اینجوری ضربه نخوره با یه مشاور صحبت کن

نمیدونی. من توی این شهر غریبم همیشه تنها بودم دلم میخواست به بچه ام زبان‌خودمونو یاد بدم تا از غریبی ام کم بشه یه کم هم محیط ما خوب نبود اکثرا توی خانه بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از اول میزاشتی اجتماعی بشه اینقد پاستوریزه بارش نیاری دقیقا ما هم داشتیم تو کلاسمون از این نمون ...

میگم دیگه میخواستم همیشه با خودم باشه من سر به دنیا آوردن پسرم نزدیک بود جونمو از دست بدم برای همون میترسیدم زیاد بیرون بفرستمش

پسر من ۱۴ سالشههراز گاهی گروه دوستاشو توی روبیکا چک میکنمخودشم میدونهتوی گروه دوستاش چرت وپرت وحرفای ...

کاش اینکارو نکنی، گروه دوستانه است، شاید پسرت الان به خاطر بچه بودنش کار تو رو دوست داشته باشه، ولی بعدا با خودش که فکر کنه حتما از این کارت ناراحت میشع

پسر من ۱۴ سالشههراز گاهی گروه دوستاشو توی روبیکا چک میکنمخودشم میدونهتوی گروه دوستاش چرت وپرت وحرفای ...

خیلی زشته که چک میکنی

اصلا تربیت درستی نیس

پسربلد نباشه فوش بده که خیلی بده

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
کاش اینکارو نکنی، گروه دوستانه است، شاید پسرت الان به خاطر بچه بودنش کار تو رو دوست داشته باشه، ولی ...

الان که حذفه گروههاش

تابستون داشتن

ولی من ایرادی توش نمیبینم

میدونه که باتوجه به سنش

گوشیش وتمام زیروبم گوشیش تحت نظارت منو پدرشه

بعداز یه سنی دیگه قطعا اختیار دار گوشیش خواهد بود

اینا فحش نمی‌دادند  مثلا دادگاه برگزار کرده بودن و پسر من را به عنوان مجرم دادگاهیش کرده بودن اینم سعی می‌کرد با قلمبه وسلمبه گویی مثلاً خودشو به اونا اثبات کنه

خیلی زشته که چک میکنیاصلا تربیت درستی نیسپسربلد نباشه فوش بده که خیلی بده

بلده فحش بده

ولی خیلی مودبه

اصلا زشت نیست وبهترین مدل تربیتیه باتوجه به سنش

گوشیش نباید رمز داشته باشه

وفیلتر شکن واینستا و... نداره

صرفا بازی ودرس وتماس

دانش آموزان من پایه پنجمن

گوشب شخصی دارن که تا نیمه شب توی اینستا چرخ میزنن

صبح حال ندارن

خوابشون میاد

وچیزایی رو میدونن که منه معلم نمیدونم

خیلی بده اینجوری کلی اسیب میبینه

خصوصا که پسر هم هست...پسر نباید تو این جامعه پاستوریزه باشه وگرنه خورده میشه

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!