2777
2789

ازیه طرف بچم تو۲۴ هفته زایمان زود رس گرفتم  ۳ مهر بدنیا اومد که آسمانی شد از یه طرف کار شوهرم خوابید از یه طرف افسردگی شدید من ،از یه طرف ۲۵ روزه خونه مادرم م از یه طرف شوهرم میخواد وام ازدواج ثبت نام کنه من راضی نیستم میگه بمون خونه مادرت خدا بچم گرفت همه گفتن یه حکمتی داره خدا بهتر برات چیده یه جا ،این همه  اتقاق تو یکماه ،بخدا ظلمه الان یه عده میگید بده ثبت نام کنه چ اشکال داره وام خودش فروخت جهیزیه خرید درب داغون همش سلیقه خانوادش ،رو وام من حساب باز کردن ک یبار  لغوش کردم موقع ضامن بردن  خیلی کم آوردم خیلی ،،دلم میخواد تموم کنم همیچیو برم دادگاه خیلی کم آوردم خیلی زیاد بچم ازدست دادم زیاد اذیتم کردن خانوادش خیلی 

بگو یا زینب بگو یا حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود شوهرت چی هواتو داره 

منم مثل خودتم بچه سقط کردم میدونم چع دردی داری تحمل میکنی افسرده شدی 

ولی کم کم پاشو به خودت بیا برو سر زندگیت 

امیدوارم خدا به کوچولو بغلت میزاره

برای من کالا به درد نخور گرفتن غمت نباشه

وقتی میبینی میخواد وام بگیره بزار بگیره ولش کن

راستی حس نمیکنی چشم خوردین 

خب شوهرته. چرا نباید وام ازدواج بگیرید؟ می خوای چکار کنی وام نگرفته رو؟!!الان روحیت داغونه. صبر کن ب ...

خیلی اذیتم کرد تو این یکسال نیم ک ازدواج کردم همش میگه خانوادم ,وامم بدون اونا دخالت دارن داخلش 

بگو یا زینب بگو یا حسین
خود شوهرت چی هواتو داره منم مثل خودتم بچه سقط کردم میدونم چع دردی داری تحمل میکنی افسرده شدی ولی کم ...

نه از اول از دواج همینجوری مشکل داشتیم یکسال نیمه ازدواج کردیم

بگو یا زینب بگو یا حسین
نه از اول از دواج همینجوری مشکل داشتیم یکسال نیمه ازدواج کردیم

یعنی قراره وام ازدواج شما رو بگیره

اگه بهش اعتماد داری بزار بگیره 

برو مشاوره ببین درست میشه زندگیت

اگه خانوادت پشتت هستن که طلاقتو بگیر

یا یکم بترسونض