2777
2789
عنوان

دلم شکسته تورور امام حسین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مرد چه اعتماد به نفسی داشته........ اون کسی هم که از طرفش آمده خواستگاری هم....درکش نمی کنم..... ...

واقعا از غروب دارم گریه میکنم 

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹

بسم الله الرحمن الرحیم 

اونی که گفته غلط کرده

۲۶ سالته نه ۸۶

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بسم الله الرحمن الرحیم اونی که گفته غلط کرده۲۶ سالته نه ۸۶

چی بگم نظر مادرمه 

ازدواج غروب دارم گریه میکنم  دیگه کاری از دستم برنمیاد 

چی بگم نظر مادرمه ازدواج غروب دارم گریه میکنم دیگه کاری از دستم برنمیاد

پاشو خودتو جمع کن 

گریه زاری نکن 

مادرت یه چیزی گفته تموم شدا

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

همین یک ساعت پیش خبر ازدواج پسر خواهرشوهرم با یک دختر۳۱ساله رو دادن،خیلی هم خوشحالیم،اصلا برات دیر ن ...

ای کاشک یه راه حلی بود 

واقعا از غروب دارم گریه میکنم

عزیزدلم 

می فهمم 

این اقا با خواستگاری اش، ناراحتت کرده 

ولی گریه نکن، انشاءالله بهترین ها برات اتفاق می افته......

دوست من  یک پسر بیکار آمد خواستگاری اش و آخرش مامانش گفت، اگر با پسرم ازدواج نکنی تو می مانی و کسی تو را نمی گیره.......... اون موقع دوست من خیلی ناراحت شده بود

الان هم با یک فرد عالی ازدواج کرده.......

نا امید نشو