2777
2789

خیلی حرف زشتیه 

دانشگاه ازاد هم اساتید  خوب و سختگیر داره 

من خودم به شخصه خیلی وقتا پدرم در اومده تا نمره گرفتم تازه ۲۰ هم نه 

برای ۱۶ دهنم صاف شده 

بعد این همه تلاش و زحمت اخر سر بقیه اینطور میگن

چون تحمل ندارن ببینن خودشون پدرشون دراومده ما راحت رفتیم دانشگاه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از استادای علوم پزشکی که الان هیات علمی هستن دوره عمومیشونو دانشگاه ازاد خوندن

بعضی ها میگن دانشگاه ازادی ها مرفه بی درد هستن و باید تحقیرشون کرد تا دل اون اوسکول خنک بشه 

کلا در توالت میشه با چاه بست بست ولی دهن بعضی هارو با هیچی نمیشه بست تو کار خودتو بکن 

چون پولیه دیگه.هر چی پولم بیشتر بدی اش بیشتر میخوری!!!!آزاد نمره هاش میگن کیلویی میدن.دوست من تنبل کلاس بود  ازاد زد نمره هاش از ۱۸پایین نمیومد مبگفت نمیخونم استادامون لطف دارن!!!:///ماهام پدرمون در اومد دولتی تا لیسانس گرفتیم از پاورقی سوال میدادن

کلا لیسانس و فوق لیسانس و دکترا به درد نمیخوره، ازاد و دولتی هم نداره موقع استخدام هیچکس و هیچ ارگان و سازمانی براش مهم نیست دولتی خوندی یا ازاد، همه برابرن بیخودی روحیه ات رو ازدست نده

کی گفته به درد نمیخوره ؟

از آشناهامون آزاد خوند ،دورقمی شد ارشد ،دولتی تهران رو تموم کرد ،با مدرک لیسانسش که آزاد بود مهاجرت کرد و وضعیتش اوکیه 😐

از اساتید دانشگاهمونم هستن لیسانس و ارشدش آزاد بوده ،دکترا و پسا دکتراشو تو یکی از دانشگاه های تاپ کانادا و آمریکا گذرونده 😶

You're all the things I've got to remember

دانشگاه با دانشگاه فرق داره. دانشگاه آزاد یه کلیت هست و بعضی شعبه هاش واقعا ضعیف عمل میکنه، برعکس مثلا علوم و تحقیقات میتونه از بعضی سراسری ها هم بهتر باشه. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊