2777
2789

در گذشته ک برای کنکور دلم میخواست دارو بیارم 

جایگاه اجتماعی و علم و درامد این رشته رو دوست داشتم مدت کم خوندم برای کنکور الانم دانشجو دبیری زیست هستم

22 سالمه ولی نمیدونم یه وقتایی خیلی ب شک میفتم

تو نوع خوندنم خطا و ایراد داشتم

ای کاش یه مشاور دلسوز داشتم 

ای کاش افسرده نبودم و دوباره شروع میکردم

هیچ چیزی از نظر هوش و استعداد  کمتر از بچه هایی ک میبینم دارو قبول شدن نداشتم فقط شرایطم فرق داشت همین

نمیدونم چقدر صبر کنم تا این حسرت تموم بشه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم دوست داشتم پزشکی قبول شم ولی الان هرچقدر راجب داروسازی تحقیق میکنم بیشتر عاشقش میشم این رشته گنجه چه از لحاظ مادی چه معنوی 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره شروع کن بخون حسرت خیلی بده

اگ از فرهنگیان انصراف بدم دیگ هیچ وقت نمیتونم اگ دارو نیارم دبیر بشم ب خاطر شرایط سن

بعد دارو هم اولویتم فقط دبیری هست نه هیچ رشته دیگه ای

از طرفی همچنان افسردم و باید حتمن تحت درمان قرار بگیرم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم دوست داشتم پزشکی قبول شم ولی الان هرچقدر راجب داروسازی تحقیق میکنم بیشتر عاشقش میشم این رشته گنج ...

اره منم خیلی دوسش دارم

اینم بگم ک قبلا یه بار دیگ هم از دانشگاه تو رشته پیرا انصراف دادم

اولویت اولم دارو بود بعد دبیری

اگ از فرهنگیان انصراف بدم دیگ هیچ وقت نمیتونم اگ دارو نیارم دبیر بشم ب خاطر شرایط سنبعد دارو هم اولو ...

یعنی حتی اگه داروسازی بخونی بازم از طریق اون میخواستی دبیربشی؟ خب اگه اینجوریه که این دیگه  ناراحتی نداره دبیر زیست هم خوبه اگه تلاش کنی آینده خوبی داره 

اره منم خیلی دوسش دارماینم بگم ک قبلا یه بار دیگ هم از دانشگاه تو رشته پیرا انصراف دادماولویت اولم د ...

میشه بپرسم تراز تون چند شد که دارو نیاوردی؟ من دلم میخاد دارو بخونم کف قبولی دارو سازی چقدره؟

یعنی حتی اگه داروسازی بخونی بازم از طریق اون میخواستی دبیربشی؟ خب اگه اینجوریه که این دیگه ناراحتی ...

ن دیگ اگ دارو میاوردم ک دیگ نمیومدم فرهنگیان

میشه بپرسم تراز تون چند شد که دارو نیاوردی؟ من دلم میخاد دارو بخونم کف قبولی دارو سازی چقدره؟

8700

برای دارو بالای 9100 نیازه تازه هرچی دانشگاه بهتر شرایط سخت تر

ن دیگ اگ دارو میاوردم ک دیگ نمیومدم فرهنگیان

خب صبر کن وقتی رفتی سر کار برا دارو بخون  نمیشه؟ 

خب صبر کن وقتی رفتی سر کار برا دارو بخون نمیشه؟

چرا میشه

8700برای دارو بالای 9100 نیازه تازه هرچی دانشگاه بهتر شرایط سخت تر

منطقه چند بودی برای دانشگاه جندی شاپور هم باید تراز بالای 9100 باشه؟ 

چرا میشه

خب دیگه ناراحتی نداره سخته ولی تلاش کن حسرت به دل نمونی اصلا هم به هیچکی نگو میخام این کارو انجام بدم