2777
2789
عنوان

کسی اینجا به سگش غذای خشک ایرانی میده ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 57 پست
بفرستش من بدم شوهرم

😂😂😂

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کن آدم زل بزنه به سگ ببینه چه جوریه مدفوعش چی دفع کرده چی نکرده اه چندش گرچه شما ننه جوونشی بدت ...

خوبه ما از دور به کو.ن سگه نگاه می‌کنیم سر شما تو کو. ن عالم و آدم هست 

شما همونایی هستین که میگین تو این گرونی بچه نیاریم سوتغذیه میگیره بچمون؟؟؟ماهی چقد هزینه ی سگتون میک ...

اینجا ایرانه سرزمین عجایب😂

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

به من ربطی نداره چی به اون سگ بدبخت میدیولی ادای آدمای دلسوزو درنیار لااقل

برو خدا شفات بده الان دنبال اینی منو اذیت کنی با این حرفا وقتی خودم میدونم چقدر حواسم بهش هست فقط دلم میسوزه که انقدر ذاتت بده

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم