2777
2789

من از یه پیج معروف چهار کیلو خریدم آوردن فهمیدم ایرانیه حالا دو سه روزه قاطی غذاهاش میدم بهش امروز یبس شده اذیته نمیدونم چیکار کنم ماست پروبیوتیک هم دادم بهش یعنی غذاش فرقی نکرده این چند روز فقط اون غذا خشکه اضافه شده ۱۰۰٪ بخاطر اونه؟ 

یکو خورده ای خریدم خدا لعنتش کنه بچم چقدر اذیت شد 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

نون خشک

😑

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همونایی هستین که میگین تو این گرونی بچه نیاریم سوتغذیه میگیره بچمون؟؟؟ماهی چقد هزینه ی سگتون میک ...

بله از همون ادمای عاقل هستم همین الانش سختمه براش غذای خارجی بخرم مشکل گوارش پیدا کرد لابد تو این بی ابی وبی برقی دغدغتون سگ منه

به شما ربطی نداره هزینش

یاایزد منان مگه سگها استخون نمیخوردن؟

واکنش منم همین بود وقتی فهمیدم 😂😂😂 نه جدا نمیتونن کله ماهی دیروز بهش دادم بعد امروز نمیتونست دفعش کنه جیغ میزد اخر دیدم استخونش هضم نشده حالا خوبه بلا ملا سرش نیومد 

بله از همون ادمای عاقل هستم همین الانش سختمه براش غذای خارجی بخرم مشکل گوارش پیدا کرد لابد تو این بی ...

نه دغدغم بچمه که یه زن بیشعور به سگش قلاده نزده بود از دورم خیلی گوگولی بنظر میومد اما چنان پرید سمت بچمو کیفشو گرفت با دندون دخترم خودشو خیس کرد 😭تازه طلبکارم بود!!

اگه چیزیش میشد تیکه پارش میکردم 

ادم تو خیابون راه میره انگار داره تو باغ وحش قدم میزنه

واکنش منم همین بود وقتی فهمیدم 😂😂😂 نه جدا نمیتونن کله ماهی دیروز بهش دادم بعد امروز نمیتونست دفعش ...

کله ماهییی چرا خودت جای اون زبونن بسته بودی دلت میومد کله ماهی بزنی با اون چشماش🤧😂

لاقل ب اون طفلک ک معده ش ب خارجی عادت کرده اینکار ونکن😐😂🤌🏻

....

کله ماهی😶😑قبل سگ گرفتن یه سرچ ساده بکنیدحیوونا اسباب بازی نیستن

بله سرچ کردم دادم مگر اینکه از نظر شما اشتباه باشه دکتر

نه دغدغم بچمه که یه زن بیشعور به سگش قلاده نزده بود از دورم خیلی گوگولی بنظر میومد اما چنان پرید سمت ...

بعضیا شعور ندارن واقعا تو شهر بازی و همه جا دنبال خودشون میارنشون قرار نیست شما دوست دارید بقیه م خوششون بیاد

شما همونایی هستین که میگین تو این گرونی بچه نیاریم سوتغذیه میگیره بچمون؟؟؟ماهی چقد هزینه ی سگتون میک ...

میگه بچه نیارید خودش پولو خرج سگ میکنه😑

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

کله ماهییی چرا خودت جای اون زبونن بسته بودی دلت میومد کله ماهی بزنی با اون چشماش🤧😂لاقل ب اون طفلک ...

نمیدونی چیکار میکنه وقتی استخون و ماهی میبینه یعنی روانی اینجور چیزاس 😐 کله ماهی یبار خورده بود قبلا این سری ماهیش فرق میکرد

اره دیگه بهش نمیدم اگر بشه تو دیوار میفروشم همون غذای خونه بدم بهتره تا اونو