2777
2789
عنوان

فقط اونای که بالای 35 سالشونه بیاد

180 بازدید | 11 پست

من خودمو با 10 سال پیشم مقایسه میکنم الان خیلی خیلی بی حوصله تر شدم .. چیزی خوشحالم نمیکنه

حوصله خیلی چیزها رو ندارم

ولی 10 سال فبل اصلا اینجوری نبودم کاملا برعکس و پرانرژی 

شما هم اینجوری هستین؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

بله دقیقا 

الان فقط دوس دارم تو سکوت و تنهایی خودم بشینم 

ظهر به شوهرم گفتم کاش چند روز خودتو پسرم رو نمی‌دیدم و تنها برا خودم زندگی می‌کردم 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا الان فقط دوس دارم تو سکوت و تنهایی خودم بشینم ظهر به شوهرم گفتم کاش چند روز خودتو پسرم رو ...

منم دقیقا هیچ چیزی به اندازه تنهایی خوشحالم نمیکنه

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

بله دقیقا و شدیداً منزوی شدم 

دیگه اون آدم سابق نیستم متاسفانه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر چیزی فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. 

منم دقیقا هیچ چیزی به اندازه تنهایی خوشحالم نمیکنه

منم شده گاهی اوقات بیحوصله میشم یا بیدلیل و بادلیل غم زیادی میاد سراغم ولی سعی میکنم سریع خودمو جمع و جور کنم.

با فیلم مورد علاقم اهنگ. و ورزش و گردش کوتاه حتی.

بچه هامون به ی مادر شاد و پر انرژی نیاز دارن حتی شده به خاطر اونا باید به خودمون مسلط باشیم