2777
2789
عنوان

سوسک های کابینتی لعنتی😭

96 بازدید | 12 پست

چطور از شرشون راحت شیم اخه😭😭

همیشه هست هیچوقت از بین نمیرن

حدود ۱ هفتس هرروز اشپزخونه رو میریزیم بیرون و تمیز میکنیم

هرشب قبل خواب سم میریزم ، خودمون از بوش خفه میشیم و تنگی نفس میگیرم اما این لعنتیا از بین نمیرن

همین الان دیدم ۴ تاشون رو سینک همزمان دارن راه میره😭😭

حالم خیلی بده ، اخه چکار کنیممم

یهو نصف شب بیدار میشی اب بخوری میری میبینی ۸ تا ۱۰ تا رو سینک و اینور و اونور هست

اخه چرا تمومی ندارن ، خسته شدم😭😭

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعداز هزینه های گزافتنها چیزی که ریشه شونو خشک کردبرسودا ژل بودسوسک کش برسودا ژلیه ژل تویه سرنگ مان ...

ممنونم 

خیلییی ممنونم

حتما امتحانش میکنم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..