2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه جلسه اول رو رفتم ولی با دستگاه کندلا شاتی

جوری ریختن و دیگه در نیمدن ک حس میکنم همین یه جلسه کافی بود پس دیگه نرم😂😂😂

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من این ماه جلسه اول رو رفتم ولی با دستگاه کندلا شاتیجوری ریختن و دیگه در نیمدن ک حس میکنم همین یه جل ...

کندلا بهتره؟بعد جسارتا چقدر میدین شما

من با این دستگاه که تعریفشو شنیدم می‌گفت فول بادی جلسه ای یک و صد

دستگاهش خوبه یا کلا عمل لیزر رو میگین عالیه؟جلسه اول چقدر ازش میزه؟ پوست مثلا نسبتا صاف میشه؟

دستگاهش رولی هست عالی نیست اما فعلا راضیم خیلیم راضیم جلسه اول دوم اصلا منتظر واکنش انچنانی نباش چون یا همشون در میان یا مقدار کمی میریزه .. نتیجه رو از جلسه سوم چهارم ب بعد میبینی .. خاصیت لیزرم اینجوریه ک شما هیچموقع پوستت عین اینه صاف و یکدست نمیشه ک کلا مو نداشته باشی .. فقط موهارو بشدت ضعیف و نازک میکنه و میبره تو فاز خواب .. یعنی شما هر چندماه باید بری ی شوک بدی.

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
دستگاهش رولی هست عالی نیست اما فعلا راضیم خیلیم راضیم جلسه اول دوم اصلا منتظر واکنش انچنانی نباش چون ...

شما هم الیت پلاس بود دستگاهتون؟

من الان موندم اینجا که برم خوبه یا نه

چون به نسبت کلینیک های دیگه گرون ترم میگیره 

میگم برم خوب نباشه چی جا های دیگه کندلا و اینا دارن ولی چت جی بی تی میگه این از کندلا بهتره

جسارتا جلسه ای چقدر میدادین

کندلا بهتره؟بعد جسارتا چقدر میدین شمامن با این دستگاه که تعریفشو شنیدم می‌گفت فول بادی جلسه ای یک و ...

میگن بهترین دستگاهه

ولی من نمیدونم راسته یا دروغ

من خیلی راضی بودم با همین یک جلسه

فول بادی رو آف زده ۷۵۰ 

چون تازه وارد شهرمون شده این خانم

قطعا چندماه دیگه قیمتشو میبره بالا

فعلا داره تخفیف میده کلی هم مشتری میره براش

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

میگن بهترین دستگاههولی من نمیدونم راسته یا دروغمن خیلی راضی بودم با همین یک جلسهفول بادی رو آف زده ۷ ...

من تو نیاوران و تهران قسمت بالا شهر دیدم قیمتا رو زیر یک بودن اکثرا 

شهر ما اونقدرم بزرگ نیس

شما هم الیت پلاس بود دستگاهتون؟من الان موندم اینجا که برم خوبه یا نهچون به نسبت کلینیک های دیگه گرون ...

اسم دستگاه الکساندرایت هست‌. من جلسه ای حدودا ۶۰۰ شما اگر بودجه داری حتما کندلا برو .. من تعریف اینو خیلیی شنیدم 

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏