2777
2789
عنوان

چرا مردا بدشون میاد چیزی بنام زنشون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 84 پست
با این اندازه پول(یکی دو تمن)می‌تونی در خرید متراژی از سازندگان خوش‌نام از افت پولت پیش‌گیری کنی حتی ...

میخواست طلا  رو بفروشه خونه بسازه 

اونم طلا که رشدش الان بیشتراز ملکه 

شوهرش اندازه...مغز کلش نبود

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

میخواست طلا رو بفروشه خونه بسازه اونم طلا که رشدش الان بیشتراز ملکه شوهرش اندازه...مغز کلش نبود

اما زر شاید تقلبی باشه چون تازگی‌ها می‌بینم سکه تقلبی رو حتی زرگرها هم می‌فروشن یا شاید دزد ببره.

اما ملک و حتمن سنددار موندگاره.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما زر شاید تقلبی باشه چون تازگی‌ها می‌بینم سکه تقلبی رو حتی زرگرها هم می‌فروشن یا شاید دزد ببره.اما ...

نه بابا قدیمی بوده طلاها مطمئن بوده

البته من میگم حتی اگه خانومم هم پول نده باید همه چی ۳ دونگ ۳ دونگ باشع .ولی من اگ خودم بودم نمی زدم ...

بله چون زنها بخاطر مردها نمیتونن برن سرکار و سرمایه جمع کنن کل عمر و زندگیشون وقف مرد ها میشه

نه بابا قدیمی بوده طلاها مطمئن بوده

باز هم می‌گم ملک سنددار.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بله چون زنها بخاطر مردها نمیتونن برن سرکار و سرمایه جمع کنن کل عمر و زندگیشون وقف مرد ها میشه

آفرین دقیقا من خودم شغلم پاره وقته به خاطر همسرم از شغل خوبم زدم و پیشرفتم کم شده چون باید به خونه هم برسم اونم باید درک کنه هر چی می‌خره ۳ دانگ ۳ دانگ باشه که من ضرر نکنم ودلم ب زندگی خوش باشه 

وقتی طلا به یه مقداری رسید که بشه باهاش ملک مستقل خرید

خدا یاری‌تون کنه.

بستگی به فرهنگ خانواده و خود مرد داره

همه چیز زندگی مامان بابای من بنام مامانمه حتی خط تلفنش تا چند سال پیش که بخاطر بانک و مابقی مسایل مجبورش کرد بزنه بنام خودش 

تو خونه خودمم همچی نصف نصفه دنیاست دیگ اومدیم اولاد بی وفا بود 

مامان دوتا گل پسر

بستگی به فرهنگ خانواده و خود مرد دارههمه چیز زندگی مامان بابای من بنام مامانمه حتی خط تلفنش تا چند س ...

چقدر تاسف باره  یسری مرد مفت خور نه تنها چیری بنام خانمشان نمیکنن  دنبال اینن اموال  خانمشون تیغ بزنن

بستگی به فرهنگ خانواده و خود مرد دارههمه چیز زندگی مامان بابای من بنام مامانمه حتی خط تلفنش تا چند س ...

یآدم  ا ومد شما برادرتون  سرمهریه و اینا می‌خواست پنهان کاری کنه 

می‌خواست اموالش بزنه بنام شما 

برادرتون چرااینکارو کرد؟

یآدم ا ومد شما برادرتون سرمهریه و اینا می‌خواست پنهان کاری کنه می‌خواست اموالش بزنه بنام شما برادر ...

ن من که قبول نکردم مسئولیت داره 

بعدم اش نخورده و دهن سوخته میشدم عروس خانم در اینده فکر میکرد من یاد داداشم دادم

والا چی بگم زمونه بدی شده پسرام میترسن زحمت ی عمرشونو یکی بیاد مفت ببره این دلیل داداش منه ، میگ دوسال زندگی کنیم ببینیم اکیم باهم دختره نیومده منو تلکه کنه بعد میگم چیا دارم

من با درست و غلطیه افکار داداشم کاری ندارم و نمیتونم قضاوتش کنم تصمیمش درسته یا ن

مامان دوتا گل پسر

ن من که قبول نکردم مسئولیت داره بعدم اش نخورده و دهن سوخته میشدم عروس خانم در اینده فکر میکرد من یاد ...

0پس بااین حساب برادرتو ن برخلاف پدر و همسر شما مخالف این هستن چیزی بنام خانم کنن 

0پس بااین حساب برادرتو ن برخلاف پدر و همسر شما مخالف این هستن چیزی بنام خانم کنن

ن عزیزم مخالف نیست چیزی بنام همسرش باشه

تازگیا شریکی ماشین خریدن زدن به اسم دخترخانم 

البته هنوز عقد نیستن 

مامان دوتا گل پسر