2777
2789

پارتنرم بهم نه پیام میده نه زنگ میزنه از صبح🥲

خیلی حالم بده مثل مرده متحرک میشم اینجوری رفتار میکنه

هیچ انرژی ندارم انگار براش مهم نیستم کلاس داشتم وسطش انقدر گریه کردم نفهمیدم چی گفت اصن(تو خونه) 😭

نمیتونم از تخت بلند شم  

دوبار زنگ زدم صحبت کردیم ولی هفتو نیم بود داشت بازی میکرد بازم توجهی بهم نکردددد

چی بهش پیام بدم؟

بگم شبیه بادکنک شدم از گریههههه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی بده خودتونو وابسته به پارتنرتون میکنین خب چرا از اول رفتین سراغ دوست پسر که بعد بشینین گریه کنین که چرا من براش الویت نیستم چرا جواب تماسامو نمیده مشخصه اون یک مدت حوصله اش سر رفته بهت گفته بیا باهم باشیم الانم که ازت خسته شده داری اینجوری رفتار میکنه تو باید همون اول که این رفتارو ازش دیدی کات میکردی

سیکتیر بابا با اون قیافه تخمیت فشار میخوری ینفر دیگه ریده به سرتاپات بدبخت خدازده🥹

فعلا که دوست پسرات به تو ریدن 

دو تا تون هم یکی هستید 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
فعلا که دوست پسرات به تو ریدن دو تا تون هم یکی هستید

با ینفر بودن بهتره تا یه محلو اباد کردن یاد بگیر این چیزارو🥹

سرتم از باسن بقیه بکش بیرون داره ۴٠ سالت میشه پیرزن🥹

گمشو از تاپیکم بیرون تا منم سرتاپاتو قهوه ای نکردم

فعلا که دوست پسرات به تو ریدن دو تا تون هم یکی هستید

نگار جون سنت زیاده سکته میکنی میمونی رو دستمون کسی نیست جمعت کنه هاا🥹

کدی انقدر پیگیر تاپیکام نباش