2777
2789
عنوان

در چه حالین ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 25 پست
حق دارید در کل همه یکسان نیستنخیلی مردا اولویت اول همسرشونه ولی خیلی های دیگه نه اصلا خانواده خودشون ...

منطقی هست درک می‌کنه ولی انگار موذب میشه نره  ..انگار اگه اون موقع اونجا نباشه از طرف خانواده دلخوری پیش میاد .

خیلی سر این موضوع بحث کردم ۴سالی که اینجام ..

برم راحت شم ..حداقل اگرم میخواد. بیاد من نباشم نبینم کمتر حرص بخورم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر پتو با کلی غصه

حال دلت آروم عزیزم .. حق داری ناراحت باشی ولی هیچی ارزش نداره خود خوری کنی ..الآنم من میگم دعوا کردم درسته ناراحتی هست ولی ارزش نداره زیاد مثل قبلا ها بهش دامن نمی‌زنم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

حالم خوب نیستدعاکن مشکلم حل شهمنم دعا میکنم مشکلت حل شه از اینجا بری

میشه عزیزم ..حتما دعا میکنم برات ..قوربون دل مهربونت

این اخر حرفتونو نفهمیدم کجا برید؟؟؟

گفتم که دارم خونم میرم از اینجا . الان با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم ...

گفتم که دارم خونم میرم از اینجا . الان با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم ...

بله این خوبه حتما این کارو بکنید باز از وضعیت الانتون بهتره...

هر چی دورتر باشید بهتره براتون.

@__mahyar

بله این خوبه حتما این کارو بکنید باز از وضعیت الانتون بهتره...هر چی دورتر باشید بهتره براتون.

دعا کن برام  عزیزم ..مرسی به حرفام توجه کردی