الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
از همین الان برو بشین بغل همسرت نزار اون نزدیک ش نزار باهم بحرفن
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
با احترام به همه اون عزیزایی که الان میان میگن چرا انتظار دارین زن بیوه(جدا شده یا شوهرمرده)زندگی رو ترک کنه و تو خونه بست بشینه و... نظرم اینه که چنین خانومی باید برای خودش ارزش و احترام قائل باشه و با توجه به شرایط پیش اومده سنگین تر از دوران متاهلیش باشه تا براش حرف و حدیث پیش نیاد
اگه رابطه شون اونجوری هست ک مثل خواهر و برادرن و باهم بزرگ شدن ، ولشون کن .ولی اگه اونجور نیستن ، سع ...
عزیز دلم رابطه ای که گفتی(خواهر برادر تنی یا ناتنی نیستن ولی مثه اونان باهم چون باهم بزرگ شدن و این حرفا)مال قدیمه که آدما حرمت سرشون میشد نه الان که چه زن شوهر دار چه مرد زن دار از نگاه و دسیسه جنس مخالف در امان نیستن که هیچ خودشونم(البته یه عده اینجورن)با وجود تاهل چشم و گوششون میچرخه و دلشون میلرزه