2777
2789
من شما رو نمیدونمولی خودم همچین چیزی درباره یه کتاب بشنوم اصلا نگاهشم نمیکنم. نه بخاطر ترس، چون فقط ...

اصلا اینجور نیست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤷🏻‍♀️

خلاصه بگم براتون دلنوشته هاش بوده و خیلی هم پرفروش بودا اینجوره داستان کتاب ک اگر میان شما و معشوقتان جدایی بیفتد تا چند روز بعد از آن عاشقش می‌مانید؟ بعضی‌ها تا سال‌ها بعد عشقشان را فراموش نمی‌کنن و بعضی دیگر زودتر با عواطفشان کنار می‌آین کلا کتاب آموزنده ای هست روز  196 میگع ک از شناختنت پشیمون نیستم

برام مهم نیست چطوری تموم شد

برام مهم نیست چه خصوصیات بدی داشتی

یادمه چجوری شروع شد

و چقدر خوشحال بودم

هیچ‌وقتِ هیچ‌وقت

از شناختنت پشیمون نمیشم هرگز

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

خلاصه بگم براتون دلنوشته هاش بوده و خیلی هم پرفروش بودا اینجوره داستان کتاب ک اگر میان شما و معشوقتا ...

که اینطور 

شاید بخونمش.ممنون

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.