2777
2789
عنوان

دو هفته س قهر کردم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 30 پست
سرچیزای الکی خونه باباتون نریدخونه بابا یه برگ برنده اس،برا یه موقعیت تلخ و حساس ک انشالله هرگز پیش ...

چیز الکی نیست بابت اومدنمم پشیمون نیستم چون واقعا تو عذاب بودم . 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
من قصد جدایی ندارم فقط میخوام وضعیت زندگیم‌بهتر بشه

پس اشتباه کردی رفتی خونه بابات

بعد اونکه همش میگه برگرد ،شماهم بگو فرداظهربیادنبالم تموم‌شه برع

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز الکی نیست بابت اومدنمم پشیمون نیستم چون واقعا تو عذاب بودم .

مشکلش چیه؟

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

صبوری کن شوهدت ادب شه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

خوشبحالت بخاطر خونواده حمایتگری که داری

شوهر من امروز چنان بلاهایی سرم آورد از رو ناچاری ز زدم به خونوادم...مادرم بجای حمایت،سینی فلزی رو برداشت جلو شوهرم میخاست بکوبه تو سرم ،همش میگفت بشین زندگیتو بکن....

بعد فکر کن من اصلا سلیطه و...نیستم دانشگاه دولتی درس خوندم،چادریم محجبه کامل،کاری به کار کسی ندارم....تو دعواها همش کوتاه میام جیغ و داد نمیکنم....

شوهر احمقم بخاطر خونوادش که بهم بی احترامی کردن باهام درمیفته من اصلا چیزی از خونوادش نمیگما نمیدونم چرا یهویی روانی میشه...

که چی بشه گستاخ تر بشه اتفاقن اشتباهه اسی نبایذ میومد حالا که اومد باید شوهرش بیاد دنبالش اینجوری رف ...

دیگه الان پیامک میده.

ماه دیگه میامکم نمیده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بهترین کارو کردی عزیزم ..مگه آدم چقدر زندگی می‌کنه که یک آدم دیگه بخواد عذابش بده ..حالا که خونه باب ...

اذیتم می‌کنه. بی ارزش می‌کنه منو جلو همه بی احترامی می‌کنه . 

خوشبحالت بخاطر خونواده حمایتگری که داریشوهر من امروز چنان بلاهایی سرم آورد از رو ناچاری ز زدم به خون ...

عزیزم منم خیلی بدشانسم عین تو 

نه بابا تو که اوضاع زندگیت حداقل بهتر از منهبازم شوهرت میگه برگرد بیا خونه....من اگه قهر کنم برم خون ...

میگه من هیچ تغییر نمیکنم بخاطر بچه برگرد خونه