2777
2789
عنوان

موهام سوخته

101 بازدید | 13 پست

موهام اوردم تو خونه دکلره کردم ۲ بار زرد قناری شد بعدش رنگ قرمز اتشی و با واریاسیون قرمز گذاشتم ی رنگ بد زشت درآمده موهامم سوخته وز شده شدیدا باز نمیشه از هم چیکار کنم بیارم رنگ مشکی بزارم خیلی بد شده موهام رنگش 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاریه خب میرفتی ارایشگاه حیف نبود موهات 🤦‍♂️🤦‍♂️

فقط جلوی موهام و گذاشتم خداروشکر اون ور نزدم فقط جلو آره اشتباه کردم شوهرم نذاشت برم بیشعور

الان مشکی بزنی بدتر میکنی موهاتو نابود میشه

اره پس چیکار کنم نرم کننده زدم درست نشد وز شده بدجور ۲ بار دکلره کردم هر سدی ۴۵ دقیقه ی نیم ساعتم رنگ و گذاشتم رنگ بد درآمده افتضاح اصلا قرمز نیس رنگ حنای بد رنگ درآمده نمیدونم اصلا چه رنگیه والا موهای خودم مشکیه 

فقط جلوی موهام و گذاشتم خداروشکر اون ور نزدم فقط جلو آره اشتباه کردم شوهرم نذاشت برم بیشعور

خب نزاشت اصلا نمیکردی این کارو واجب بود ؟؟جشن دارین؟؟ 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

خب نزاشت اصلا نمیکردی این کارو واجب بود ؟؟جشن دارین؟؟

نه دلم گرفته بود گفتم ی رنگ قرمز بزارم از لوازم ارایشی پرسیدم اون گف اینجوری بکنی رنگش در میاد ۱ تومن هم خرج شد 

نه دلم گرفته بود گفتم ی رنگ قرمز بزارم از لوازم ارایشی پرسیدم اون گف اینجوری بکنی رنگش در میاد ۱ توم ...

یه تومن 😕😕😕حالا باید کلی هزینه کنی تا موهات دوباره جون بگیره ، جلو موهات فک نکنم بیشتر از یه تومن میکرفتن ارایشگرا ها !!

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

نه دلم گرفته بود گفتم ی رنگ قرمز بزارم از لوازم ارایشی پرسیدم اون گف اینجوری بکنی رنگش در میاد ۱ توم ...

اسی پروف خودتی؟؟؟

یه تومن 😕😕😕حالا باید کلی هزینه کنی تا موهات دوباره جون بگیره ، جلو موهات فک نکنم بیشتر از یه تومن ...

نه میگیرن من ۳ سال پیش رفتم ۱ تومن گرفتن اون زمان الان بیشتر میگیرن بدجور ناراحتم 

سلام شما گفته بودین چشماتون خوب نمیبینه مشکلتون چی بود

اون نمیدونم والا یهویی میومد سراغم چشمام شطرنجی میدید الان ی مدته اونجوری نمیشم فعلا تا ی ساعت یا نیم ساعت چشمام تار و شطرنجی میدید همه جارو