2777
2789
عنوان

این و این یعنی چی (

82 بازدید | 14 پست

:) 

(: 

این دوتا یعنی چی . 

اولی چی میشه معنیش 

دومی یعنی چی 

یا جفتش یکیه؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتش ینی مظلومیت و یا ناراحتی

خب چ دلیلی داره اینو بزارع روی پروفش یا توی بیوگرافی و اینا ..یعنی چی میخواد بگه ناراحتم؟😐

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اره قابل توضیح نیس کلا ینی این ایموجی🙂و از غم میاد

اهان مرسی🌸

اقا کاشت موت بکجا رسید؟ ژینا کاشت الکیه بنظرت

سلام  ، 

من خیلی تحقیق کردم نهایت انتخابم مشهد بود .

چندتا دوستم رفته بودن نتیجه گرفته بودن منم همونجا رفتم 

الآنم راضیم .

ن ژینا کاشت ک اصلا توصیه نمیکنم . لحظه آخر متوجه شدم کنسل کردم نوبتمو بیعانه هم ب یه مکافاتی ازشون پس گرفتم 

بدرد نمیخوره اصلا  . 

بنظرم نری  اونجا 

خوب تحقیق کن بعدانتخاب کن همه شون کاسبی راه انداختن🌸