2777
2789

میشناسم خودشوخانوادشو عالین از همه نظر خونه ماشین و کار خوبی داره فرهنگیان قبول شد و دانشگاهشم تموم کرده الان دبیر زبان تو دبیرستانه درکنارشم باشگاه بدنسازی داره و اینا 

اما قدش هم قدم هستش گاهی مثلا شوخی میکنن میگن همون قد کوتاهه اومده خاستگاریت؟

همچیش عالیه اخلاقو اهمیت و رفتارو نگم۲۴سالشه 

خودم ۱۹

فامیلاشون از من متنفرن چون عمش همسایمونه یکبار جواب اذیتاشو دادم محترمانه گفتم لطفا دیگه اینجوری وارد خونمون نشو یهویی شاید ما درحال لباس عوض کردنی باشیم یا یه جیزی کلا تو همچی فضولی میکنه و میره پیش دعا نویس اول میاد تو یخچال میگرده خیلی ازم بد گفته ولی خب اونو خانوادش میشناسن اینو

گفته اوکی بدم محل زندگیمونم عوض میکنه 

ولی خب میترسم بعدش پشیمون شم چون اینجا دوران اشنایی برگشت نداره مستقیم باید ازدواج کنی وگرنه انقدر فوشت میدن دعا میگیرن میگن دختر خ*راب بوده ک نگو

از معلم مرد خوشم نمیاد😅😅

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشدت دو دلم چون اینروزا پسر خوب خانواده دوست مشروب نخوره رفیق باز نباشه اینجا نیست اصلا ولی خب این ق ...

خب دوبار باهاش برو بیرون ببین از راه رفتن باهاش خجالت نمیکشی