2777
2789

بیاید بگید هم می‌بینیم که تنها نیستیم هم از هم راهنمایی میگیریم ..

سر کار ک میرید چه چالش هایی براتون پیش میاد ؟؟ 

رییس و همکاران تون چجوری هستن ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر عوضی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من الان یه تایمی از سال رو ایران نیستم و دورکاری میکنم، چندماه هم اینجام. شرکتمون خصوصی و استارتاپیه و محصولش یه اپلیکیشنه. چالش اخلاقی و منابع انسانی اصلا اصلا ندارم. همه به شدتتتت خوب و درست حسابی و باشخضیت و عالین

ولی حس میکنم کلا تو ایران هنوز شکاف دستمزد بین اقایون و خانما هست. یعنی یه خانم تو موقعیت برابر ممکنه دستمزد کمتری بگیره

میگم ممکنه. این مشاهده خود من نیست ولی شنیدم 

من الان یه تایمی از سال رو ایران نیستم و دورکاری میکنم، چندماه هم اینجام. شرکتمون خصوصی و استارتاپیه ...

کاااااملا درسته

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خدا رو شکر همکاران و مدیر عالین .اکثرا چند سالی هست باهم دوست و همکار یم

اما 

بچه ها و درس نخوندن و دعواهایی و مشکلاتی که باهم دارن 

روزی نیست تو دفتر آرامش باشه

دیر آمدن و غیبت های الکی

درس نخوندن

و گاهی کراش زدن شون روی همدیگه