الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من الان یه تایمی از سال رو ایران نیستم و دورکاری میکنم، چندماه هم اینجام. شرکتمون خصوصی و استارتاپیه و محصولش یه اپلیکیشنه. چالش اخلاقی و منابع انسانی اصلا اصلا ندارم. همه به شدتتتت خوب و درست حسابی و باشخضیت و عالین
ولی حس میکنم کلا تو ایران هنوز شکاف دستمزد بین اقایون و خانما هست. یعنی یه خانم تو موقعیت برابر ممکنه دستمزد کمتری بگیره
من الان یه تایمی از سال رو ایران نیستم و دورکاری میکنم، چندماه هم اینجام. شرکتمون خصوصی و استارتاپیه ...
کاااااملا درسته
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...