2777
2789
عنوان

فرض کنید پدرتون بهتون انگ

104 بازدید | 9 پست

هرز بودن بزنه ، چند بار 

و تهمت باشه کارش و دخترش تاحالا با پسری تو رابطه نبوده باشه ، تو اون دنیا جواب پس میده؟

عموم، دخترعموم رو داره اینطور اذیت می‌کنه 

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی ندارم اصلا لال شدم از این حرف ، مردم حنده هستن با یه شهر خوابیدن  باباهاشون میپرستشون چون همون دختر کوچولوی سه ساله میبیننش ، کور عشق دخترش شده هیچ چیز رو نمیبینه حتی علنی این عمو چی میگه از سر راه اوردش بده ما خودمون بزرگش کنیم

من بچه بودم با دختره پسرعمه بابام تو روستا رفتیم اون منو برد منکع بلد نبودم جایی رو کم کردیم تااومدیم دیروقت شد من بابام نبود با مامانم رفته بودیم اون روستا عروسی خلاصه رسیدیم پسرعمه بابام چنان زد زیر گوشم هرچی گفتم سمیه گفت بریم گفت خفه شو الان بدبخت میکردی مارو هنوز یادم نمیره اون سیلی رو 😓😭خیلی دلم شکست نتونستم از خودم دفاع کنم و الکی کتک خوردم ولی نگفتم به کسی مامانمم نفهمید زده هر چند میفهمید می‌گفت بزرگ بوده