2777
2789

چون میوه دیگه هم کنارش میدم یکی گفت تنبلی روده ممکنه بگیره ترسیدم بچه هام خیلی دوست دارن من زمستون چون میوه هاسردبیشترسیب وموز میدم هم غذای کامل هم گرم 🤔🤔

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز رو طب سنتی رد می‌کنه سودای بدن رو زیاد می‌کنه ماهی یکی دوبار بده نه هرروز

روزی یکی هم زیاده؟

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

همه میوه ای خوبه بهش بده بخوره هرچیزی به اندازه خوبه زیادیشم بده

روزی یدونه فقط بده؟

نه عزیزم نگران نباش خواهرزاده من هم تازه به غذا اومده بود عاشق موز بود تا روزی دوتام میخورد مشکلی پیش نیومد

بعد علاقه اش رو از دست داد😄

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
ضمنا کلی خوراکی مقوی دیگه هم هست مثل حریر بادام شیر بادام مویز سیب گردو و....

ایناروهم میدم کنارش

نه عزیزم نگران نباش خواهرزاده من هم تازه به غذا اومده بود عاشق موز بود تا روزی دوتام میخورد مشکلی پی ...

این 3سالشه 

مگه روزی سه چهار تا هم میشه خورد 😑

بچه هاموول کنی هرنیم ساعت میخورن ولی یدونه بیشترنمیدمشون

بچه هاموول کنی هرنیم ساعت میخورن ولی یدونه بیشترنمیدمشون

روزی یه دونه زیاده عزیزم البته صلاحتون رو خودتون میدونین 

گفتم که موز از نظر طب سنتی خوب نیست 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

روزی یه دونه زیاده عزیزم البته صلاحتون رو خودتون میدونین گفتم که موز از نظر طب سنتی خوب نیست

عه ممنون عزیزم 💐