2777
2789

بله من استفاده میکنم 

واقعا تاثیرداره و کلی مژه هام بلند شده

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرمیشه؟چقدر خریدی نمیدونی قیمتش چندهـ

بیشتر بلند میکنه 

من چندین دوره هست که دارم استفاده میکنم 

ماه پیش خریدمش فکرکنم نزدیکای۷٠٠بود 

دقیق یادم رفته

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
چندین دوره یعنی چند ماه؟

آره دیگه یکی که میخری راحت ۶ماه استفاده میکنی

شیمیاییه. دیگه

نه گیاهیه 

من ترکیباتشو خونده بودم دقیق یادم رفته چیا بود 

فقط میخکو یادمه

خوبه پس ،یکی ازخانما گفتن مزهام ریخته عفونت کرده بنظرت چرا

آخه خب چشم هرکسی یجوره بعضیا حساسن 

برامن که اینطور نبود

دوسه ساله استفاده میکنم 

ولی خب قطعش کنی مژه ها میریزه من ادامه دادم 

بنظرم قیمتش به زیبایی که به چشم و مژه میده میرزه

اره اما خب اخه تا کی وابستش باشیم وقتی قط کنیم بریزه چه فایده

بلخره هیچ چیزی دائمی نیست 

شما هر کارزیبایی انجام بدی همشون موقتین